Pajar Sko Online

1 resultater

Varme fødder i kulden med Pajar-sko

Pajar-sko er et canadisk mærke, som fremstiller sko, der er tilpasset rigtig kolde himmelstrøg. Mærket er i dag ikke bare kendt i Canada, men også i mange andre lande med et koldt klima - som landene i Norden. Hold dine fødder varme til vinter med Pajar-sko!

Pajar-sko - historie og nutid

Pajar har fremstillet sko i fem generationer og har i tidens løb forfinet deres teknik - noget som i dag kommer til udtryk i sko af høj kvalitet til meget kolde klimaer. I dag tilbyder mærket bl.a. vintersko, som holder fødderne varme ved temperaturer helt ned til minus 40 grader celsius. Pajars støvler er særdeles populære hos det store antal kunder!

Pajar-sko med øje for mode

Pajar-sko er mere end bare varme, de er også flotte! Mærkets designere er dedikerede til at udvikle sko, som følger moden og samtidig udbreder Canadas kulturarv - en ambition, som tydeligt kommer til udtryk i Pajars støvler, boots og sko.

Køb dine varme Pajar-sko online

Køb dine varme Pajar-sko til vinterferien online her hos Footway. Ud over vores brede udvalg af sko får du hurtig levering, fri fragt og retur samt åbent køb i 180 dage. Så bliver det vist ikke meget bedre!

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK