Pantofola D'oro Sko Online

23 resultater

Italienske Pantofola d'Oro sko

Kvalitet i særklasse, unikt og lækkert. Prøv et par af de populære Pantofola d'Oro sko og mærk fodtøj, der er lavet i en af moderverdenens mekkaer, Italien.

Massere af erfaring og succes

Det er ikke mange firmaer, som kan bryste sig af at have mere end 100 års erfaring, men det kan Pantofola d'Oro sko. Deres begyndelse kan spores helt tilbage til 1886, hvor den gamle Lazzarini butik blev grundlagt i Ascoli Piceno. Dog var det først i 1950'erne, at de rigtigt kom frem med deres kendte fodboldstøvler og træningssko, som mange af de allerstørste fodboldlegender hurtigt fik smag for. Emidio Lazzarini tog over efter sin far i løbet af 50'erne, og han kontaktede det lokale fodboldhold, som firmaet begyndte at lave fodboldstøvler til. I dag bliver der dog både produceret de fleste typer sko til både mænd, kvinder og børn samt selvfølgelig også stadig de klassiske fodboldstøvler.

Populære Pantofola d'Oro sko

Du ved bare, at det ikke kan gå galt, når fodtøjet kommer fra støvlelandet Italien; og med den lange erfaring mærket har, kan du være sikker på, at de ved, hvad de laver. Er du på udkig efter fodboldstøvler, så behøver du ikke lede længere. Pantofola d'Oro fodboldsko er blevet brugt af tusindvis af fodboldspillere årene igennem - både til professionelle og til begyndere. Eller er du mere til en fritidssko, så er Pantofola d'Oro Fortezza et oplagt, smart og moderigtigt valg, der kan bruges til alle lejligheder, og som har mange fine detaljer. Blandt andet det italienske flag på siden. En unik og lækker sko.

Materialer i høj kvalitet

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at Pantofola d'Oro fodtøj kun bliver lavet i de bedste materialer, så kunden får et par sko i høj kvalitet. Du kan ligefrem se på dem, at de er i særklasse og komfortable for din fod. Der bliver brugt materialer såsom læder og skind til, der giver en unik blødhed. Sålen er typisk i gummi, og pasformen er normal. Du kan også gøre dit til, at dine Pantofola d'Oro sko får en endnu længere levetid ved at passe og pleje dem med imprægnering. En skocreme er også en god idé at anvende i ny og næ.

Pantofola d'Oro sko online hos Footway

Har du fundet dine drømme Sportsko, eller leder du efter et par nye? Så er du kommet til det rette sted. Footway har et bredt udvalg af sko, og giver dig den bedst mulige service. Du får fri fragt og fri returnering, 180 dages åbent køb og hurtig levering på din ordre. Det er både nemt, bekvemt og sikkert at handle her hos os.

Side 1 af 1

23 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK