Papillio, Sko

2 resultater

Papillio sko er frihed for fødder.

Papillio sko giver på flotteste vis fødder maksimal luft og velvære. Sandaler og andre former for åbne sko er mange kvinders foretrukne fodtøj om sommeren.

Papillio hører til den fornemme Birkenstock familie.

Papillio er et selvstændig mærke under den store Birkenstock koncern, som har en historie bag sig, som går helt tilbage til 1774 og byen Langen-Bergheim i den tyske delstat Hessen i Midttyskland. I denne by var Johann Adam Birkenstock ""skoflikker"", som skomagere blev kaldt på daværende tidspunkt. En efterfølger til Johann Adam, Konrad Birkenstock, begyndte i 1896 at fremstille en særligt komfortabel indersål til sko - og få år efter at producere hele sko. De behagelige indersåler er stadig grundlaget for Birkenstock sko, og i Papillio sko er disse oven i købet suppleret med en lige så komfortabel undersål - ofte fremstillet af et tykt lag kork.

Papillio sko passer til en let sommerpåklædning.

Skoene fra dette mærke findes i mange modeller, for eksempel Papillio Allegra og Papillio Alicia. Skoene fra dette mærke er primært sandaler, som består af en tyk sål og en eller flere remme - enten hen over foden eller op omkring anklen. Det lette og enkle look og de oftest diskrete farver betyder, at sandalerne kan matches med det meste tøj til sommerbrug - en let kjole eller en nederdel, men også med et par jeans eller cowboybukser. Sandalerne findes dog også i lidt mere sprælske farver, hvis man gerne vil tiltrække sig lidt opmærksomhed. Designmæssigt er man ikke i tvivl om, at de hører til Birkenstock familien.

Altid pæne sko med god pleje.

På vores breddegrader er sæsonen for sandaler jo desværre begrænset. Til gengæld bliver de så brugt intensivt i de maksimalt tre sommermåneder. Uanset type har fodtøj altid godt af et par hviledage ind imellem, så derfor kan det være en god idé at have flere par Papillio sko at skifte imellem. Også i sommermånederne udsættes sko for vind, vejr og ikke mindst sol, og det kan udtørre skoenes materialer, ikke mindst hvis det er læder. Det er jo også dejligt at gå i vandkanten en lun sommerdag, men så kan skoene udsættes for havets saltvand. Hold skoene rene og plej dem med de plejemidler, som passer til skoenes materiale.

Papillio sko online hos Footway

Papillio kan med fordel købes i internetbutikken Footway. Her findes et stort udvalg, og har man i første omgang ikke lige fået den helt rigtige størrelse, så tilbyder Footway et 180 dages åbent køb, så man kan få byttet sine sko. Levering sker i løbet af få dage, og der er altid fri fragt og fri retur. Men her finder man også fodtøj til resten af året, for eksempel et par lune tøfler tilde kolde vinteraftener.

Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK