Patrick Sko Online

0 resultater

Patrick-sko med en sporty stil fra Belgien

Patrick er et belgisk sportsmærke, som siden sin grundlæggelse i 1892 har været populær blandt både berømte sportsfolk og andre kundekredse. Til klassiske Patrick-farver hører sort og brun, hvilket gør, at mærkets sko er lette at kombinere med de fleste typer af tøj og lejligheder.

Patrick-sko til hverdag og sport

Helt fra begyndelsen var fokuspunktet sport, men i dag producerer Patrick også hverdagssko. Noget, som er værdsat af mange kunder verden over. Patricks sneakers hører til en af de mere populære modeller, og der er tale om komfortable sko til kortere gåture, arbejdet og i fritiden.

Moderne sko med et klassisk touch

Sneakers og andre sko fra Patrick er alle moderne i deres design og pasform, men klassiske i materialevalg og kvalitet. De fleste af mærkets sko har en gummisål og et ydermateriale af ruskind og læder. Det giver dig sko, som både er komfortable, og med den rette pleje holder de sig flotte i længden!

Shop dine Patrick-sko online

Køb dit næste par sneakers eller sko fra Patrick online og nyd godt af en hurtig levering, gratis forsendelse og retur samt åbent køb i hele 180 dage. Fødderne føler sig på toppen i et par nye, friske kvalitetssko - en følelse, der kan ses på hele dig!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×