Pax Sko Online

266 resultater

Pax - find barndomsglæden i et par sko

Pax er det mærke, der har leveret søde små sko til søde små fødder i over 80 år. Har du børn, vil du elske alle disse udsøgte designersko, der er tilpasset til at være både smukke og sjove for de små i hjemmet. Uanset om det handler om sko, hjemmesko eller støvler, har Pax noget, som de små vil elske. Det handler om sko til al slags vejr, der sikrer, at barnets fødder er beskyttet hele tiden, hvorfor legetiden bliver en sand fornøjelse.

Sko til voksende små mennesker

Når det er tid til at gå ud og lege i regnen, kan du finde et par søde Pax-støvler, som de små poder kan hoppe og løbe i hele dagen lang, uden at blive våde om fødderne eller uden at få vabler. Når det kommer til at klæde sig på til turen i parken eller middagen sammen med mor og far, passer de skønne sneakers i masser af sjove farver og designs. Børn vokser hurtigt, og skoene, der for et øjeblik siden passede helt perfekt til foden, føles nu snævre og ukomfortable. Derfor kan du passende benytte lejligheden til at forny dit barns skokollektion og lade barnet få mulighed for at udtrykke sine interesser ved at lade han/hun vælge sine personlige favoritter. Det bliver ekstra sjovt for jer alle, hvis I gør det sammen, og det er værd, så dit barn atter kan lege og løbe uhindret.

Hele familien kan få gavn af Pax

Pax producerer ikke kun sko til de mindre børn. Produktionen er blevet mere omfattende i de seneste år, og nu kan hele familien drage fordel af disse stilfulde kvalitetssko. Et par gode sko, som du kan nyde i mange år fremover, og det bliver både sjovt og rart at bære dem. Pax' skolinjer til de store i familien er dameskoene Skønne Marie samt herreskoene Biosandaler, Tellus og Marstrand.

Pax er online på Footway

Du kan finde Pax-sko til hele familien her hos os på Footway. Modellerne fås i sort, hvid, pink lilla, blå, brun og grøn, mens udvalget både rummer sneakers, støvler, løbesko og sandaler til de små. Husk, at der også er smukke og komfortable modeller til både forældre og de voksne børn. Gør skokøbet til et eventyr - sæt jer ned og nyd i fællesskab de mange modeller. Både børn og voksne kan finde sko, de nyder og bliver rigtig glade for.

Posts about Pax
A
Anonym -
A
Anonym -
Show more posts
Minny Pink
UDSALG
Salt Blue 30
Salt Black
Noah Green
UDSALG
Inso Black
Panther Black
UDSALG
Pingu Black
UDSALG
Chilly Black
UDSALG
Inso Blue
FÅ TILBAGE
Neima Black
UDSALG
Salt Pink 70
Pingla Black
UDSALG
Puma Pink
UDSALG
Airwave Black
FÅ TILBAGE
Mia White
Bubba Black/purple
FÅ TILBAGE
Salt Red
UDSALG
Collage White
FÅ TILBAGE
Guss Pink
UDSALG
Wide Black
UDSALG
Inso Purple
FÅ TILBAGE
Delight Blue
UDSALG
Edda Purple
UDSALG
Pika Black
Holk Green/grey
FÅ TILBAGE
Collage Black
UDSALG
Semi Red/Multi
UDSALG
Run Purple
Kleo Copper Pink
FÅ TILBAGE
Kvart Red/Multi
FÅ TILBAGE
Dunk Pink
UDSALG
Misa White 10
UDSALG
Jura Brown
UDSALG
Hope Silver
UDSALG
Salt White
UDSALG
Dino Black
UDSALG
Edda Black
UDSALG
Grampus Black
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 5

266 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK