Pearl Izumi Sko Online

8 resultater

Pearl Izumi til et aktivt liv udendørs

Pearl Izumi er et sportsmærke med sko designet til det aktive og sporty menneske. Med en spændende historie og et stort udvalg er det i dag et fremtrædende og efterspurgt mærke i mange lande verden rundt. Nu bringer Footway skoene direkte hjem i din stue. Se, det er en god deal, du ikke bør misse!

Pearl Izumi - fra datid til nutid

Pearl Izumis sko har en både lang og inspirerende historie, der begyndte med den cyklende tøjleverandør Kinji Shimizu i 1955 i Japan. Efter et cykelløb, hvor hans søn deltog, blev han så inspireret af det italienske cykeltøj, at han begyndte at designe det på egen hånd. Mærket har siden begyndelsen været nysgerrig på nye materialer, har brugt den bedste kvalitetsstandard og har altid stræbt fremad. Noget, der i dag har ført til de fremstående produkter til forskellige sportsgrene, men også til forskellige hverdagsformål.

Pearl Izumi - forskellige modeller og stilarter

Pearl Izumi har en forkærlighed for cykelsporten, hvilket bl.a. ses i udvalget af cykelsko. Der er dog ingen tvivl om, at Pearl Izumis sneakers er nogle af de absolutte topmodeller i sortimentet. Sporty hverdagssko eller sportssko - valget er dit.

Køb dit Pearl Izumi-par online hos Footway

På Footway forhandler vi forskellige modeller og varianter af Pearl Izumi-skoene, hvilket betyder, at du kan finde et par, der passer til netop dine behov. Vi tilbyder desuden en bred vifte af sko, hurtig levering, gratis forsendelse og fri retur samt fortrydelsesret i 180 dage.

Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK