Penelope Sko Online

6 resultater

Det eksklusive Penelope Chilvers

Penelope Chilvers er et eksklusivt mærke, der skaber smukke sko til kvinder. Ægte læder og læderforing er altid repræsenteret i Penelope Chilvers' kollektioner, og disse sko er altid af en topkvalitet. Penelopes sortiment er rettet mod kvinder, alt fra unge trendbevidste piger til kvinder i midten af karrieren. Skoene er fremstillet af naturlige materialer og med traditionelle teknikker. Mærket er omhyggeligt med at bruge lokale materialer og med at holde de lokale virksomheder i live. Det naturlige læder, der bruges i fremstillingen, har Oeko-Tex standard, hvilket garanterer, at det er 100% fri for skadelige stoffer. Selv sålen er af læder og bliver syet i hånden. Produktionen er autentisk og derfor holder skoene så høj standard.

Kongelige Long Tassel Boot af Penelope

Mærket Penelope Chilvers blev grundlagt i 2005. Grundlæggeren, Penelope Chilvers, startede sin produktion i den mindst mulige skala, nemlig hjemme i sit eget køkken, og den første model - The Long Tassel Boot - blev et kæmpe hit og blev spredt rundt om i verden, da den blev båret af Hertuginden af Cambridge, Prins Williams hustru, Kate Middleton. Mærket voksede hurtigt og er i dag repræsenteret i blandt andet USA, Europa, Australien og Fjernøsten. Penelope Chilvers' produkter har fået ry for at være af den højeste kvalitet og samtidig være komfortable og udstråle en både enkel og ren stil. Mange af Penelope Chilvers' sko er blevet en "basisvare" i skogarderoberne over hele verden, såsom mærkets populære Chelsea-boots.

Penelope Chilvers-sko elsker man ved første øjekast

Penelope Chilvers designer sko, som man forelsker sig i og fortsætter med at elske. Med et moderne design og ægte håndværk er skoene tidløse og holdbare, og de fungerer sæson efter sæson. Mærkets ikoniske modeller omfatter Impossible Boot og Incredible Boot, der begge er meget eftertragtede. Selv mærkets espadrilles er uendeligt populære i sommermånederne. Du kan finde Penelope Chilvers-sko til alle lejligheder, og skoene er meget lette at kombinere med dine yndlingsstykker!

Penelope Chilvers online på Footway

Penelope Chilvers' sko er naturligvis tilgængelige her på Footway, så du kan købe dine helt egne modeller, der holder sæson ind og sæson ud. Klik også på alle de tusindvis af andre produkter for at supplere og udvide din skogarderobe! Med vores hurtige leverancer får du skoene inden for ganske kort tid! Vi tilbyder dig endvidere 180 dages fortrydelsesret og gratis forsendelse samt fri retur, så du kan bruge pengene på et ekstra par sko! For sko - dem kan man da ikke få for mange af, vel?

Posts about Penelope
A
Anonym -
A
Anonym -
Show more posts
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

6 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK