Pikolinos Sko Online

0 resultater

Pikolinos - naturligt godt!

Naturligt godt, det er Pikolinos sko. Du får lækkert, personligt fodtøj i høj kvalitet, naturmaterialer og i et afslappet design til både mænd og kvinder. Find drømmeskoene her hos Footway.

Et af de ledende spanske mærker

Pikolinos sko blev grundlagt i 1984 af Juan Peran, som stadig styrer virksomheden, og er i dag anset som værende et af de ledende spanske varemærker inden for skomarkedet. Det var dog ikke før 2002, at den første deciderede Pikolinos butik åbnede. Der er en konstant udvikling og nytænkning i gang i firmaet. I 2007 blev Martinelli mærket for eksempel opkøbt af Pikolinos og for blot et par år siden, blev der lavet en Masai-kollektion med, hvor der blev designet og produceret skotøj med udgangspunkt i den afrikanske Masai-kultur. Der bliver nu også lavet accessories indenfor Pikolinos, men hoved fokus er stadig på fodtøjet, som det har været det fra den spæde start.

Stil og design hos Pikolinos sko

Tankerne og idéerne bag mærket er taget fra Middelhavs levestilen. De identificerer sig med den afslappede stil og med et design, der er lyst og samtidig farverigt. Der er mange modeller og typer, så du har rig mulighed for at finde lige den Pikolinos sko, du allerbedst kan lide. Prøv blandt andet den lækre Pikolinos Lisboa ankelstøvle eller den fine Pikolinos damesko. Fodtøjet kan sammensættes med både bukser og kjole eller nederdele, og kan både pyntes op og ned, så det passer lige til den lejlighed, som du netop behøver det til. Mærkets værdier er vigtigere end trenden for Pikolinos.

Lækkert læder materiale

Læder er nøgleordet for Pikolinos sko. Det er det, der gør Pikolinos til det, det er. Der bliver under ingen omstændigheder gået på kompromis med kvaliteten her, så du kan være sikker på, at hver en sko er lavet i materialer af den højeste kvalitet. Naturmaterialet læder gør også, at pasformen på dit fodtøj bliver endnu bedre, da læderet bliver blødt og former sig efter din fod. Kort sagt, du får her et stykke fodtøj, der er både unik, komfortabel at have på, modstandsdygtig, og hvor der er kræset om hver en model og sko. Det er naturligt godt. Husk endelig imprægnering.

Pikolinos sko online hos Footway

Footway har et stort og bredt udvalg af Pikolinos fodtøj. Se selv - boots, sko eller sandaler til både mænd og kvinder i den modne alder. Få de bedste fordele her hos os med blandt andet en hurtig levering på din ordre, forsendelse kvit og frit, prisgaranti, 180 dages åbent køb og returret. Det bliver hverken nemmere eller mere bekvemt at shoppe.

Posts about Pikolinos
A
Anita -
Show more posts
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK