Sko

2 resultater

Pinocchio-sko til farveglade børn

Pinocchio laver sko til børn, som elsker farver og stil. Mærket arbejder med kvalitetsmaterialer som gummi og skind, hvilket betyder, at du kan stole på Pinocchio, hvis du gerne vil give dit barn kvalitet. Flere af mærkets sko er desuden veldesignede med lynlås og trykknaplukning, så større børn selv kan tage skoene af og på.

Pinocchios modeller og farver

Her hos Footway finder du forskellige modeller og farver i Pinocchio-sortimentet. En af mærkets mest populære modeller er deres sneakers, som er både flotte og behagelige for børn. Alle sko fra Pinocchio fås i forskellige farver, de mest populære farver er dog lyserød og blå.

Velplejede Pinochhio sko holder bare det længe

Pinocchios sko er meget populære blandt børn, både drenge og piger, og med den rette pleje kan de holde længe! Husk derfor at imprægnere og smøre læderet, når du køber Pinocchio-sko, for så kan de nemt gå i arv til yngre søskende eller kammerater, når dit barn er vokset ud af dem.

Køb Pinocchio-sko online

Her hos Footway er det nemt at shoppe Pinocchios sko og sneakers til dit barn. Vi tilbyder hurtig levering, fri fragt og returnering samt 180 dages åbent køb. Hver gang. Find dine favoritter allerede i dag!

Zeus
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK