Playboy Sko Online

56 resultater

Original Playboys historie

Engelsk skodesign siden 1936

Mærket Original Playboy daterer tilbage til 1936, da de første sko blev fremstillet af den engelske skomager Hutton i Northampton, England, et område der er kendt for at fremstille sko i verdensklasse.Mere end 80 år senere fremstilles skoene stadig baseret på den gamle konstruktion med mere end 200 manuelle processer, der kræver en høj grad af klassisk skomager kunnen. Det er en af de mest komplicerede sko at fremstille, især når det kommer til detaljer som at vedhæfte den karakteristiske hæftning ved sålen og crepesålen.De samme materialer af høj kvalitet anvendes ligeledes også i dag, som f.eks. den 100% naturlige gummi til crepesålen og kun det fineste ruskind og kalveskind til overdelen.

Ikoniske sko båret af legender

Original Playboys opnåede ikon status næsten fra begyndelsen, hvilket i høj grad kan tilskrives de Hollywood-stjerner, der syntes at kunne lide skoene, især en af verdens hotteste skuespillere, Steve McQueen, med tilnavnet The King of Cool, som gik med Original Playboy chukkas i 50'erne helt til 70'erne både på og uden for skærmen.Også skuespillere som Anthony Perkins, Jason Robards og den store jazzlegende Miles Davis er blandt dem, der bar den engelske chukkastil i 50'erne og 60'erne, da Playboys og hele Ivy League-looket havde sin storhedsperiode.

Mere end 80 års arv

Den berømte Hollywood-æra var af afgørende betydning for den originale Playboy-arv, men historien om et unikt, patenteret og mesterligt udført design vil det altid stå centralt. Et design, der er blevet holdt i live, også efter at den engelske producent lukkede sin virksomhed i 70'erne og mærket kom på andre hænder.Lige siden har Playboys sko været rene, klassiske og tidløse. Det gælder både modellerne fra Original Playboy til damer og herrer, plus deres unikke Original City kollektion med lette såler. Det betyder, at du altid kan finde gode klassikere, der aldrig går af mode.

Posts about Playboy
S
Smukke -
S
Smukke -
Show more posts
58352 Navy Suede
FÅ TILBAGE
Rumi Black
UDSALG
7408 Congac
FÅ TILBAGE
4922 Congac
FÅ TILBAGE
Lizi 07-07
FÅ TILBAGE
Ikon Black
FÅ TILBAGE
Platinus Black
FÅ TILBAGE
Paige Black
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Carl Cognac
NYHED
Side 1 af 1

56 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK