Pldm By Palladium Sko Online

1 resultater

PLDM by Palladium-sko til kvinder og mænd

PLDM by Palladium er et betroet og populært mærke for kvalitetssko med linjer for både kvinder og mænd. Mærkets sko har en lang historie, fra luftfartøj til den aktuelle modescene.

PLDM by Palladium - historie og baggrund

PLDM by Palladiums historie begynder allerede i 1920'erne med produktion af hjul til fly. Eftersom efterspørgslen faldt, begyndte man at bruge materialet til at skabe sko i stedet. De blev gennem årene brugt af militæret, opdagelsesrejsende og andre rejsende, der havde brug for god kvalitet, og de blev først populære blandt folket i 90'erne, da folk inden for grunge og rave begyndte at opdage mærkets støvler.

PLDM by Palladium - skomodeller og styling

I dag er PLDM by Palladiums sko populære i hele verden, og især PLDM by Palladium sneakers er eftertragtede. Den seje attitude, som både støvler og sneakers fra PLDM by Palladium giver, gør, at de kan anvendes til at gøre ethvert outfit lidt mere cool.

Shop PLDM by Palladium-sko online

Shop dit næste par PLDM by Palladium sko online hos os på Footway. Vi tilbyder hurtig levering, gratis forsendelse og returnering og åbent køb i hele 180 dage. Bestil i dag og prøv snart dine nye sko foran spejlet derhjemme!

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK