Po-Zu Sko Online

0 resultater

Bæredygtig skomode med Po-Zu-sko

Po-Zu er et britisk mærke, der siden 2006 har været på markedet. Oprindeligt designede man kun hjemmesko, men i dag er der alle typer af sko i mærkets sortiment. Miljøet er et vigtigt spørgsmål for Po-Zu, og det er noget, som man i skoproduktionen også arbejder aktivt med. Det sker bl.a. via bæredygtige lædersko men også vegan- og vegetariske sko er en del af brandet.

Po-zus filosofi - giv fødderne en pause

Po-Zu er et udtryk, der kommer fra japansk og oversættes til "pause". Udtrykket er en stor del af mærkets filosofi, og med Po-Zus sko får dine fødder en pause fra konventionelle sko, men også naturen beskyttes med en miljøvenlig produktion.

Po-Zu - miljøvenlige og stilsikre sko

Når du handler sko fra Po-Zu, gør du både dine fødder og miljøet en tjeneste, men det betyder ikke, at du er nødt til at ofre stilen. Po-Zu har en række skomodeller, og Po-Zus støvler er nogle af de mest populære i sortimentet. Po-Zus sko og støvler kan styles med det meste i klædeskabet og er ideelle som hverdagssko.

Shop dine Po-Zu-sko online

køb dine sko fra Po-Zu online via Footway. Vi tilbyder dig som kunde hurtig levering, gratis forsendelse og fri retur samt åbent køb i hele 180 dage! Find dine nye miljøvenlige favoritsko i dag.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK