Poetic Licence, Sko

8 resultater

Unik stil med Poetic Licence-sko

Poetic Licence er et skomærke, der er tilpasset til dem, der ønsker, at sko skal være noget mere end bare fodtøj. Med Poetic Licences sko får du, ud over lækre sko, smukke, spændende og unikke accessories.

Poetic Licence - baggrund og modeller

Poetic Licence er et britisk mærke, der blev grundlagt i 2005 i London med ambitionen om at give kunden mere end bare sko. Bag deres design står Maurizio, som beskriver mærkets stil og filosofi som kvindeligt og med et strejf af punkens anarki. Skoene er inspireret af blandt andet 40'erne og 50'erne, men der er også en følelse af 80'ernes legesyghed.

Lad Poetic Licences sko skabe dit look

Med Poetic Licence sko kan ethvert outfit blive løftet og gjort mere spændende. Vælg mellem flade modeller og sko med høje hæle i vores sortiment her på Footway og lad enten skoene være en del af dit outfit eller dets hovednummer. Uanset om du ønsker at pifte dit hverdagslook eller outfit op til mere festlige lejligheder, er Poetic Licence-sko et godt alternativ.

Shop Poetic Licences sko online

Shop dine Poetic Licence-sko online her på Footway og få dine nye sko leveret hurtigt. Vi tilbyder hurtig levering, gratis fragt og fri retur samt 180 dages åbent køb.

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK