Pom Pom, Sko

14 resultater

Pom Pom sko til de små

Nordisk, enkelt, kvalitet og i materialer, der forkæler dit barns fødder. Pom Pom sko er et populært mærke, som gør en dyd ud af at lave det bedste fodtøj til de små.

Danskere bag Pom Pom

Selvom Pom Pom sko er relativt nyt på markedet, er det gået hurtigt med at blive solgt uden for Danmarks grænser. Børneskoene bliver blandt andet forhandlet i lande som Italien, Frankrig, Belgien, Tyskland og vores skandinaviske naboer og har vundet stort indpas. Virksomheden blev grundlagt i 2010, og mærket laver de fineste sko til både piger og drenge i baby- og børnestørrelser. De bliver udelukkende produceret i Europa i et farverigt nordisk, minimalistisk og enkelt design. De er primært kendt for deres lækre skindfutter til de små fødder, men deres sortiment breder sig også til både sandaler, støvler og sko.

Pom Pom sko i klassisk nordisk stil

Stilen er kort sagt klassisk nordisk, enkel og minimalistisk tilsat mange flotte farver. Derudover er der kræset lidt for detaljerne ved noget af fodtøjet, så der er noget for enhver barnesmag, hvad enten det er til drenge eller piger. Tul rundt derhjemme i et par Pom Pom sutsko, vær godt klædt på til regnvejret i Pom Pom gummistøvler, eller hop i et par fine Pom Pom guldsandaler tilsat en fin blomst på en dejlig varm sommerdag. Der er masser af muligheder for både piger og drenge. Footway er glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af mærket Pom Pom.

Kun de bedste naturmaterialer

Hvem vil ikke gerne give det bedste fodtøj til sine børn? Med Pom Pom sko er du godt på vej. Her bliver der kun anvendt de lækreste naturmaterialer som for eksempel fleksibel gummisål og læder af den bedste kvalitet. Der er også lagt stor vægt på, at børnene skal have fodtøj, hvor pasformen er rigtig god, og hvor det giver børnene en optimal komfort. Du får et stykke fodtøj i en virkelig god kvalitet, der kan holde til lidt af hvert på grund af de gode materialer, der er blevet brugt. Husk imprægnering til læder, så holder skoene i endnu længere tid.

Pom Pom sko online hos Footway

Køb Pom Pom ballerina eller en anden type sko fra det populære mærke Pom Pom lige her på Footway. Vi giver dig den bedste service i form af hurtig levering på din ordre, 180 dages åbent køb, prisgaranti og fri fragt samt fri returnering, hvis du mod forventning skulle ønske at sende pakken tilbage. Det er nemt, bekvemt og sikkert at shoppe her!

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

14 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK