Pony, Sko

1 resultater

Pony-sko og retrosneakers

Pony er et klassisk skomærke med sneakers i en dejlig retrostil. I vores sortiment her på Footway kan du stifte bekendtskab med de populære herremodeller fra mærket, der fungerer både i fritiden og på arbejdet.

Ponys sko og sneakers - baggrund og materiale

Pony blev grundlagt for over 40 år siden, mere præcist i 1972. Siden da har man forkælet stilbevidste sneakerselskere over hele verden med kvalitetssko i funky farver. Pony arbejder blandt andet med læder som ydermateriale på deres sko, hvilket giver resistente overflader og holdbare sneakers, som med den rigtige pleje holder sig flotte i årevis!

Styl dine sneakers fra Pony

Ponys sneakers og sko fås i flere forskellige farver og i både højere og lavere modeller. Det giver dig mulighed for at vælge farve og model efter din stil og smag og lade skoene blive en vigtig del af dit outfit. Vælg blandt andet mellem diskrete farvekombinationer, som mørkeblå eller hvid og klare varianter i grønt og rødt. Eller hvorfor ikke satse på flere forskellige par?

Køb Pony-sko online på Footway

Køb dit næste par sneakers fra Pony online hos os på Footway. Foruden pæne sko tilbyder vi dig som kunde hurtig levering, gratis forsendelse og returnering, og du får altid åbent køb i hele 180 dage - det giver dig mulighed for at prøve dine nye sko derhjemme foran spejlet.

Nyheder
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK