Powerboots Original Sko Online

4 resultater

Powerboots Original – solide sko i al slags vejr

Der er intet bedre end at nyde lange dage i naturen, og har du de rigtige sko på fødderne, kan du også nyde naturen selv når det er rigtig koldt. Dyk ned i Footways store udvalg, og find de mest varme og holdbare støvler, der modstår det hårdeste vejr! Med et par Powerboots Original-sko i din garderobe har du sikret dig komfort og beskyttelse med de bedste isolerende egenskaber. Der er naturligvis Powerboots Originale sko til både mænd, kvinders og børn, så alle kan være med på eventyr og udendørs aktiviteter, uanset vejrforhold!

Den mest varmende og solgte støvle i Norden

Powerboots Originale sko har et ydre lag af det patenterede materiale PU, med god varme indeni af tyk akrylpolyester. Disse sko er til udendørs entusiaster, der ønsker det bedste for fødderne. Støvlen startede med at blive populær blandt folk der kørte på snescootere, der havde brug for varme og vandtætte sko, der holdt en høj standard og blev efterhånden også populær blandt både fiskere og jægere. Powerboots Originale sko blev derefter et naturligt valg for både voksne og børn, der havde brug for en pålidelig og varm vinterstøvler. Faktum er, at Powerboots Originalsko i dag er de bedstsælgende varme støvler i hele Norden, og uanset om du er til våde skovture eller kolde bjergture, så vil du og hele familien nyde godt af jeres helt egne varme støvler, om det er korte eller lange gåture i naturen eller i byen!

Unik kombination af vandtæthed og varme til hele familien

Ønsker man varme vinterstøvler der passer på fødderne, så man kan nyde varme og tørre fødder i hele vintersæsonen, så skal man tjekke vores sortiment ud. Støvlerne fra Powerboots Original testes ned til -30 grader C og har en god indvendig foring med skridsikre såler, kevlar-forstærket tå og er 100 % vandtætte for at lade både små og store fødder nyde den bedste komfort. Siden lanceringen i 1985, har de ligget nummer 1 for aktive fødder, der søger den bedste kvalitet, så mon ikke du finder den helt perfekte høje eller lave model til dig.

Køb Powerboots Originale sko hos Footway

Nu kan du finde dine helt egne Powerboots Originale sko hos Footway. Der er mange forskellige designs der passer til alle slags fødder, store som små. Med vores gratis fragt og returret, kan du nemt prøve skoene derhjemme, og sikre at de er noget for dig i fred og ro. Har du eventuelle spørgsmål om dine Powerboots Original sko, andre produkter eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, og de vil gøre deres bedste for at hjælpe dig!

Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK