Primeboots Sko Online

46 resultater

Primeboots - håndværk og udholdenhed

Virksomheden Primeboots blev grundlagt i 1989 i Valverdena del Calzado i Spanien. Den spanske provins er berømt for sin håndværkstradition inden for sko og tøj, da man leverer holdbare og kvalitetsprodukter til bl.a. mineindustrien.

Populære støvler i et robust design

Primeboots’ efterårs- og vintersko er meget populære, og de er både stilfulde og holdbare. Designet sikrer en lang holdbarhed, og hvis det er påkrævet, kan støvlerne også få nye såler. Støvlerne håndlaves i to forskellige faser, der tillader, at skoen følger foden, så den kan ånde.

Primeboots fremstiller sko af en høj kvalitet og tilbyder alt fra klassiske modeller, der udstråler et traditionelt design, til særlige kollektioner med fine detaljer, der skaber en mere unik sko. Et par nye Primeboots er virkelig et godt køb, og du vil bestemt ikke blive utilfreds.

Blandt Primeboots’ stort udvalg af støvler, ankelstøvler og vandresko er der mange modeller at vælge imellem. Der er så meget, at du kan finde noget lækkert, uanset hvilken stil du foretrækker: Stilfuld, rock and roll, boheme, chik, afslappet, casual og meget mere.

Lave Primeboots

Blandt de mest populære modeller vil du finde lave Primeboots . Her kan du vælge modellerne Ascot og Bisham, som nemt retter stilen til med deres enkle og overskuelige design. Et par lave Primeboots kan du med fordel matche med brugte og lidt slidte jeans samt en oversize T-shirt. Eller hvorfor ikke en tyk striktrøje? Pift op med et par seje smykker, og så er stilen fuldendt. Takket være Primeboots’ holdbare læder kan du anvende dine lave støvler i (næsten) al slags vejr.

Flere farver - sjove stilarter

Primeboots kommer i flere farver, selvom sort er noget mere almindeligt. Vi har dog også brune, beige, grå, mønstrede og blå Primeboots. De fås ligeledes i forskellige materialer: Læder og ruskind samt med eller uden hæl. Takket være det store udbud er det nemt at finde noget, der passer til netop dig.

Høje Primeboots

Hvis du foretrækker et par høje støvler, er du kommet til det rette sted. Primeboots’ mest populære model, Primeboots Engineer, har et betydeligt højt skaft: 45, 5 cm. Med højden og den smukke sorte farve har Primeboots Engineer attitude og stil - perfekt til en stilfuld nederdel.

Du kan også matche dine høje Primeboots med:

  • Smalle bukser eller leggings
  • En mindre kjole
  • Oversize T-shirt sammen med leggings
  • Match med pencilskirt for en klassisk stil

Tag hånd om dine Primeboots

Ok! Vi kan nok være lidt ekstra strikse, når det gælder skopleje. Men det skyldes nogle enkelte årsager, ud over at vi elsker sko lige så meget, som du gør.

  • 1)Plejede støvler holder længere.
  • 2)Plejede støvler ser bedre ud.
  • 3) Det er sjovt at pleje sine støvler

Imprægnér dine Primeboots med en imprægneringsspray , hvilket bevirker, at skoene kan modstå det skandinaviske klima endnu bedre. Investér fortrinsvis i et par skoblokke, helst i cedertræ. Derefter holde dine støvler pasformen i længere tid og bliver endnu bedre på den indvendige side. Husk at anvende fedt, så du undgår kedelige folder, samt skosværtefor at få følelsen af nye sko.

Billige Primeboots hos Footway

Hos Footway vil du finde mere end 80 par fra Primeboots, alle til gode priser. Vi har altid hurtig levering, gratis forsendelse og retur samt 180 dages åbent køb. Du kan nemt købe skoene og prøve dem, og hvis de passer dårligt, kan du blot sende dem tilbage. Vi håber, du finder dine nye Primeboots online her hos Footway. Benyt vores filtre til venstre for at indsnævre søgeresultaterne. Hold også godt øje! Af og til tilbyder vi endnu lavere priser på vores Primeboots!

Posts about PrimeBoots
J
Julie -
J
Jane -
Show more posts
Ascot
UDSALG
Side 1 af 1

46 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK