Primigi Sko Online

88 resultater

Skønne børnesko fra Primigi

Primigi er et italiensk børneskomærke, som forhandler sko til børn i alle aldre. Det er lette og komfortable sko, som også er fleksible for at give en mere anatomisk korrekt udformning. Blandt modellerne finder du sneakers og hverdagssko af forskellig slags, som selvfølgelig følger de nyeste tendenser inden for børnemode. På baggrund af en stor teknisk kunnen er skoene ergonomisk udformede for at støtte den voksende fod korrekt, hvilket har gjort Primigi-skoene til et must for mange, når de første sko skal vælges.

Lær at gå med et par Primigi-sko

Primigi blev grundlagt i 1976 og blev hurtigt kendt for deres lær at gå-sko, der holdt en høj kvalitet. Med en kombination af klassisk, italiensk design og en solidt forankret håndværksmæssig kunnen blev mærket hurtigt populært blandt småbørnsforældre. IMAC Spa købte mærket tilbage i 2001, og dermed voksede det kraftigt. I 2007 åbnede Primigi deres første butik, som ud over sko også forhandlede børnetøj og diverse tilbehør. Primigi-butikkernes sortiment er unikt i forhold til børnegruppen 0-14 år, og du finder alt, hvad du har brug for i en og samme butik. Produkterne er nøje designede og udformet, så de passer sammen på en sjov og kreativ måde. Når du besøger en Primigi-butik, har du alt under samme tag og kan let vælge de rigtige sko til børnene.

Livligt og eventyrligt med Primigi

Børnene er vores fremtid, og Primigi følger dem hele vejen. Primigis mål er at give børnene solide og livlige sko, som er med dem på alle deres eventyr og holder de små fødder sikre, tørre og korrekt understøttede. Skoene er komfortable og passer godt til daginstitutionen, skolen eller i fritiden. De fås i forskellige modeller og farver og kan kombineres med alt dit barns yndlingstøj.

Primigi-sko klar hos Footway

Køb et par Primigi-sko til dit barn her hos Footway og lad Primigi blive en del af eventyret i dit barns hverdag! Du kan vælge og vrage blandt alle modellerne, som du finder online hos Footway, og du ved vel, at vi altid har alle de fremviste sko på lager? Fri fragt og retur er selvfølgelig en del af pakken, og har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice, som hellere end gerne hjælper dig med alt, hvad du skulle undre dig over. Velkommen hos Footway!

Posts about Primigi
K
Katrine -
A
Anonym -
Show more posts
Dary Rosa
UDSALG
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
PFD 7225 Nero
FÅ TILBAGE
Side 1 af 2

88 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK