ProKeds-sko - forener komfort og stil

Med sneakers fra ProKeds kan du forene stil og komfort - både i hverdagen og i fritiden. Mærkets udvalg af forskellige farver og modeller betyder, at du med ProKeds altid finder den sko, der passer til dig.

Søskendemærke til de kendte Keds-sko

ProKeds-sko er et søskendemærke til det verdenskendte mærke Keds-sko, som fremstiller tekstilsko og sneakers. Keds lancerede i 1949 en særlig sko til basketspillere, som blev anvendt af Minneapolis Lakers, som havde været verdensmestre fem gange. ProKeds og Keds har fremstillet sko lige siden, i form af populære og "classy" sneakers med masser af stil.

Fed stil med ProKeds

Med sko fra ProKeds får du stil og komfort i samme pakke. Mærket har et hav af modeller at vælge imellem, hvilket betyder, at du kan finde netop de sko, som passer til dig. Vælg mellem lavt og højt skaft samt et flertal af forskellige farver.

Shop ProKeds-sko online

Køb dine ProKeds-sko online her hos Footway i dag og afprøv dem i ro og mag derhjemme! Vi giver alle vores kunder hurtige leveringer, fri fragt og returnering samt 180 dages åbent køb.

Prokeds sko online

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

12 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×