Søg efter favoritskoene her!
Side 1 af 1

Sko

Nike Flex Experience

Nike er kendt for sine utrolige løbesko, der har taget år at udvikle og forbedre. Deres sko er ofte utroligt lette og fleksible for at efterligne fodens bevægelse så meget som muligt, uanset hvad du bruger dem til. Der er dog tænkt på forskellige former for træning, når skoene bliver udviklet. Der findes Nike-sko til alle former for løb. Denne sko er lige så let som Nike Free-skoen - den kender du måske. Men som navnet afslører, er Nike Flex Experience lavet med fokus på fleksibilitet i træningen.

Nike Flex Experience - til alsidig træningsbrug

Er du en person, der ikke kun dyrker én form for træning, som f.eks. udelukkende distanceløb, men træner på forskellige måder og ønsker en sko, du kan bruge til det hele, er Nike Flex Experience skoen til dig. Denne sko er som sagt let, men da den er lavet til et varierende terræn, er den også udstyret med slidstærke elementer. På hælen og tåen er der ekstra gummi, der giver et godt greb i terrænet. Mellemsålen er lavet til at være blød og behagelig og indeholder Fused Phylite foam, der giver løberen et behageligt og blødt stød, men også det gode afsæt, løberen ønsker.

Nike Flex Experience med masser af slidstyrke

Derudover er der slidstærke stykker på overfoden for at forhindre slid, hvilket giver støtte til foden. Sålen har en support i vristen for at støtte op om anklen, og hælen er forholdsvis lav på denne sko, hvilket giver foden en god kontakt med underlaget. Modsat Nike Free har denne sko en mindre fleksibel sål, eller en mere stabil sål kan man også kalde det, da rillerne i sålen er knap så dybe. Denne form for sål er god til det, skoen er lavet til, nemlig at kunne bevæge sig i forskellige terræner.
Side 1 af 1
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×