Højhælede

355 resultater

Høje hæle - en klassiker, der kommer i mange varianter

Højhælede sko er det naturlige valg for modebevidste kvinder, der ønsker at føle sig ekstra flotte, når de skal til fest. Så sandt, som det er sagt, sætter et par smarte sko ofte prikken over i'et i et lækkert outfit. Søger du et mere casual look, kan du også finde stilfulde varianter med en bredere hæl, der passer godt til en nederdel eller et par jeans med lav talje. Høje hæle er derimod forbundet med luksus, glamour og fest. Vælg mellem det luksuriøse design, shabby chic-inspirerede stilarter og klassiske modeller, der aldrig går af mode.

En sko, der passer til alle stilarter og behov

Højhælede sko skal være mindst syv centimeter, hvis de skal betegnes som højhælede. Komfortfaktoren er dog med tiden blevet en noget vigtigere faktor. I dag bruger fabrikker blødere materialer og et bedre design, der gør det mindst lige så behageligt at gå rundt i et par høje hæle som i et par sneakers. Det gigantiske udvalg rummer ankelstøvler, sandaler, pumps og plateausko i en række forskellige designs og farvekombinationer. Neutrale toner som sort, brun og beige er velegnet til et jakkesæt eller en klassisk nederdel, der bliver matchet med en smuk bluse eller skjorte. Et par elegante pumps til cocktailkjolen skaber et perfekt outfit, og det bør være en basisting i enhver moderigtig kvindes garderobe.

Hæle med historie

Allerede i 1500-tallet så man sko med høje hæle, der henvendte sig til overklassen, og det var såmænd både mænd og kvinder, der anvendte de høje hæle. Men det var først i midten af 1800-tallet, at hælene blev fremstillet i en varierende højde og form. I 1900-tallet skiftede trenden dog ret dramatisk. I 30'erne var det f.eks. populært at bruge en lav og petit hæl. Så kom Christian Dior i 50'erne og revolutionerede modeverden med sin vampede stilethæl. I dag er det muligt at vælge mellem en bred vifte af stilarter og former. Reglerne for, hvordan en højhælet sko skal se ud, findes ganske enkelt ikke. Det vigtigste er, at du føler dig tryg med dine hæle, uanset om du går i høje hæle eller lave træsko.

Højhælede sko på Footway

Footway.dk kan tilbyde dig rigtig mange former for højhælede sko, og der er noget for alle! Du kan finde smarte modeller fra Rieker, Vagabond, Steve Madden og mange andre mærker. Efterspørgslen på høje hæle vokser, og på Footway.dk er det ganske let at finde det helt perfekte par!

7588B Amalfi 150
FEW LEFT
Ashley Black Nappa
FEW LEFT
SC051 Rosso
FEW LEFT
Wolfbeater
FEW LEFT
Linnie Black
FEW LEFT
21621-931
FEW LEFT
Aeron
SALE
BL 095
SALE
BL 494 black
FEW LEFT
Wicked
SALE
Jil
SALE
Linda
SALE
V13038
SALE
V12129
SALE
Side 1 af 6

355 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK