Højhælede

326 resultater

Høje hæle - en klassiker, der kommer i mange varianter

Højhælede sko er det naturlige valg for modebevidste kvinder, der ønsker at føle sig ekstra flotte, når de skal til fest. Så sandt, som det er sagt, sætter et par smarte sko ofte prikken over i'et i et lækkert outfit. Søger du et mere casual look, kan du også finde stilfulde varianter med en bredere hæl, der passer godt til en nederdel eller et par jeans med lav talje. Høje hæle er derimod forbundet med luksus, glamour og fest. Vælg mellem det luksuriøse design, shabby chic-inspirerede stilarter og klassiske modeller, der aldrig går af mode.

En sko, der passer til alle stilarter og behov

Højhælede sko skal være mindst syv centimeter, hvis de skal betegnes som højhælede. Komfortfaktoren er dog med tiden blevet en noget vigtigere faktor. I dag bruger fabrikker blødere materialer og et bedre design, der gør det mindst lige så behageligt at gå rundt i et par høje hæle som i et par sneakers. Det gigantiske udvalg rummer ankelstøvler, sandaler, pumps og plateausko i en række forskellige designs og farvekombinationer. Neutrale toner som sort, brun og beige er velegnet til et jakkesæt eller en klassisk nederdel, der bliver matchet med en smuk bluse eller skjorte. Et par elegante pumps til cocktailkjolen skaber et perfekt outfit, og det bør være en basisting i enhver moderigtig kvindes garderobe.

Hæle med historie

Allerede i 1500-tallet så man sko med høje hæle, der henvendte sig til overklassen, og det var såmænd både mænd og kvinder, der anvendte de høje hæle. Men det var først i midten af 1800-tallet, at hælene blev fremstillet i en varierende højde og form. I 1900-tallet skiftede trenden dog ret dramatisk. I 30'erne var det f.eks. populært at bruge en lav og petit hæl. Så kom Christian Dior i 50'erne og revolutionerede modeverden med sin vampede stilethæl. I dag er det muligt at vælge mellem en bred vifte af stilarter og former. Reglerne for, hvordan en højhælet sko skal se ud, findes ganske enkelt ikke. Det vigtigste er, at du føler dig tryg med dine hæle, uanset om du går i høje hæle eller lave træsko.

Højhælede sko på Footway

Footway.dk kan tilbyde dig rigtig mange former for højhælede sko, og der er noget for alle! Du kan finde smarte modeller fra Rieker, Vagabond, Steve Madden og mange andre mærker. Efterspørgslen på høje hæle vokser, og på Footway.dk er det ganske let at finde det helt perfekte par!

V13038
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
BL 450
UDSALG
Bite me!
UDSALG
BL 316
UDSALG
112-1004-6
UDSALG
21197-911
UDSALG
Wicked
UDSALG
21621-931
UDSALG
05079003
UDSALG
Harvard
UDSALG
Side 1 af 6

326 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK