Mohino Pumps & Højhælede

7 resultater

Mohino - spansk tradition

Mohino er et sandalmærke, som bliver fremstillet i det solrige Spanien. Mohino er en del af en traditionel familievirksomhed, der er placeret på den spanske solkyst, tæt på byen Alicante. Virksomheden har en lang historie inden for skoindustrien, og Mohino er kendt for deres træsko og lædersandaler, som er af høj kvalitet og fås til en fornuftig pris. De har længe været et af de mest populære skomærker i Spanien, og Mohino-sko har langsomt spredt sig til forbrugere i hele verden og er blevet lige så populære som på hjemmeplan.

Komfortable lædersandaler i Mohino-style

Mohino startede produktionen af træsko, der var behagelige og passede klimaet på den spanske solkyst. Idéen var at skabe en let og luftig sko, der er lige så elegant, som den er behagelig. Produktionen gik efterhånden over til lædersandaler, som følger de samme principper. Komfort er i fokus, samtidig med man vælger at arbejde med materialer af høj kvalitet og naturlige farver. Skoene er i dag tilgængelige hos forhandlere rundt om i verden.

Mohino-sko - bohemisk chikt

Med et par sandaler fra Mohino kan du være sikker på at omfavne den trendy bohemestil denne sommer. Kombinér sko med en lang nederdel eller en standkjole eller med den kølige maxikjole og en solhat, og du vil have øjne på dig, uanset hvor du går. Skoene er meget anvendelige, primært på grund af bekvemmeligheden, og de er egnet til brug overalt, når som helst i sommermånederne. Hvorfor ikke købe to par, en finere sandal til om aftenen eller shoppingturen og en sandal i flip-flop stil til stranden eller til et cafébesøg med vennerne på yndlingscaféen? Valgmulighederne er mange, og du vil forelske dig i disse behagelige lædersandaler!

Mohino online på Footway

På Footway kan du finde sandaler, der passer til netop din stil, og vi har altid 180 dages fortrydelsesret, så du kan prøve skoene i fred og ro, inden du beslutter dig for at beholde dem eller lede videre blandt alle vores modeller og mærker! Alle skoene, du ser på webstedet, er på lager, så du har en masse at kigge på! Naturligvis altid med gratis forsendelse og gratis retur, så du kan bruge dine penge til sjovere ting, f.eks. flere sko! Hvis du har brug for hjælp til at vælge dine sko, er vores dygtige medarbejdere på plads i kundesupporten og kan guide dig gennem Footways store sortiment!

Side 1 af 1

7 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK