Tessa & Mimmi Clogs Pumps & Højhælede

0 resultater

Tessa & Mimmi Clogs - nogle af markedets bedste træsko

Inden for de seneste år har vi set tendensen igen og igen. Træskoene er blevet en modesko, og er du ude efter et par med sjove detaljer, så kast dig over Tessa & Mimmi Clogs. Brandet integrerer det cool mønster med et innovativt design, og du får således et par træsko, der skiller sig positivt ud fra mængden.

Clogs - design fra vores svenske naboer

Tessa og Mimmi er navnet på to venner, som sværmer for svensk kultur, mode og ikke mindst friluftsliv, og som har haft stor succes med deres træsko. Eftersom de forskellige træsko var et hit over there - i USA - mente brandet, at det var på høje tid at få træskoene præsenteret på ny i det svenske landskab.

Tessa & Mimmi Clogs - giver dig en duft af sommer

Træsko kommer rigtig til deres ret, når det gælder de varme sommerdage ude i haven, men de kan også sagtens være et hit på arbejdspladsen. De kan nemlig både benyttes helt klassisk eller som en casual sommersko sammen med sommerkjolen.

Tessa & Mimmi Clogs online på Footway

Er du interesseret i at prøve de skønne træsko fra Tessa & Mimmi, får du et vaskeægte kvalitetsprodukt. De fås endda i et væld af farver og designs, og det kan derfor sagtens blive svært at finde kun én favorit! Køb de smarte Tessa & Mimmi Clogs her hos Footway. Vi giver dig en hurtig levering, gratis fragt og retur samt 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK