Pura López Sko Online

7 resultater

Pura Lopéz-sko til alle lejligheder

Shop smukke sko med hæle til arbejde og fest fra spanske Pura Lopéz online hos os på Footway. Ud over kvalitet tilbyder Pura Lopez dig sko med masser af stil og elegance. Noget, vi næppe kan få for lidt af her i livet!

Pura Lopéz - et klassisk spansk design

Pura Lopez er et spansk brand med rødder helt tilbage til 50'erne, da virksomhedens grundlægger begyndte at arbejde med sko i et mindre værksted. Siden da har meget ændret sig, men man værner stadig om håndværket og den høje kvalitet.

Spansk feminint design med Pura Lopéz-sko

Pura Lopéz' sko fås i flere forskellige modeller, men de har alle et smukt design og en høj håndværksmæssig kvalitet til fælles. Uanset om du er på udkig efter sko med høje hæle til en fest eller blot et par flottere sko til jobbet, er der noget for dig fra Pura Lopéz' skosortiment. Regelmæssig brug af skoplejemidler giver normalt skoene en længere levetid, så tag gerne et kig på vores tips til skopleje, så du kan passe godt på dine nye sko.

Shop Pura Lopéz-sko online

Køb dit næste par Pura Lopéz-sko online hos os på Footway. Vi tilbyder hurtig levering, gratis forsendelse og fortrydelsesret i hele 180 dage. Prøv skoene derhjemme i fred og ro, og hvis du får brug for at bytte dem, står vi for returomkostningerne. Det er bare det sjovere at shoppe på en webshop som Footway!

Side 1 af 1

7 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK