Radii sko online

|

Side 1 af 1

Radii-sko - kreativitet mikset med mode

Radii er et amerikansk mærke, der fremstiller stilfulde og seje sneakers til dig, der ønsker at kombinere skønne kvalitetssko med den nyeste mode. Hos os på Footway kan du vælge blandt forskellige modeller og designs på dine Radii-sko. Find derfor det par, der supplerer din stil allerbedst!

Radii-sko - med base i Californien

Radii, der udtales ray-dee-eye, er baseret i Californien og har passion for sko, der kombinerer kunst og mode. Siden lanceringen i 2008 har man arbejdet på at tilbyde stilfulde sko, men også for at vise, at der ikke er nogen grænser inden for mode. Med Radii-sko får du kvalitet, men også en kreativ stil og moderigtige sko.

Fix stilen med Radiis sko og sneakers

Lad Radiis sneakers tjene som et lækkert tilbehør eller en vigtig del af dit outfit og skab dermed en spændende, stilfuld og komfortabel stil. Radiis sneakers fås i både høje og lave modeller, men også i forskellige designs med spændende mønstre og farver.

Køb dine nye Radii-sko online

Shop dine sko og sneakers fra Radii online hos os på Footway. Vi tilbyder alle vores kunder hurtig levering, gratis forsendelse og returneringer samt åbent køb i hele 180 dage! Find dit nye favoritpar i dag!
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

9 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×