Rains sko online

|

Side 1 af 1

Tørre fødder med Rains-sko

Rains er et dansk mærke, hvis støvler holder dine fødder tørre, uden at du behøver at gå på kompromis med din stil. Med Rains' støvler og tøj bliver regntøjet en integreret del af din hverdag!

Rains-sko - baggrund og koncept

Rains blev lanceret i 2012 og er et mærke med rødder i Danmark, hvor regn og blæst er den dominerende vejrtype. Ud over deres sko er firmaet også kendt for taskekollektioner og jakker. Med regnbestandige sko og støvler kan du vove dig ud på selv de mest regnfulde dage, og stilen den holder max!

Rains-støvler i forskellige farver

Rains' sko og andre produkter er karakteriseret ved deres enkle design og fine farver. Støvlerne fra Rains fås i forskellige nuancer, så det er let at matche dem med regnjakken, paraplyen eller andet tøj i garderoben. Lad dit regngear fra Rains blive en naturlig del af din garderobe og lad end ikke regnfulde dage give dig våde fødder.

Shop Rains online

Køb dine Rains-støvler online her hos Footway. Støvlerne fås i en række farver, og når du handler hos os. får du hurtig levering, fri fragt og retur samt åbent køb i 180 dage. Nyd vores service og prøv dine sko i ro og mag derhjemme.
Få på lager
Welly Blue
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

1 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×