Reebok Classic, Sko

279 resultater

Reebok Classic

Bevæger du dig gennem bybilledet, spotter du sandsynligvis ret hurtigt et par Reebok-sko i folkemængden. Der er nemlig tale om et af verdens mest elskede sportsbrands, som har formået at ramme et bredt publikum, der spænder lige fra sportsstjerner til Hollywoodkendisser og den helt almindelige forbruger. Reebok er et hæderkronet brand, der har været på banen siden 1895, og kulturarven kan bl.a. aflæses i kollektionen Reebok Classic.

Arven fra Joseph William Foster

Reebok stammer fra England, hvor iværksætteren Joseph William Foster tilbage i 1890’erne lagde kræfterne i at udvikle en simpel pigsko, der kunne anvendes af alle. Resultatet blev en model, der ikke alene vandt medaljer i udfordrende sportsdiscipliner, men også vandt indpas hos den almindelige forbruger. I 1958 besluttede Fosters børnebørn sig for at omdøbe virksomheden J.W. Fosters and Sons til det nuværende Reebok. Et navn fra afrikaans, der hyldede farten, stilen og ikke mindst det yndefulde udtryk fra antilopen. I 1970’erne kom Paul Fireman til, og han introducerede Reebok på bl.a. det amerikanske marked. Her fandt Reebok hurtigt sin niche inden for særligt fitnessmarkedet. Kropsbevidstheden boomede op gennem 1980’erne, og snart gjaldt det fitnessvideoer i dagligstuen, Jane Fonda, benvarmere i skønne pangfarver og ikke mindst de funktionelle og smarte sko fra Reebok. Med en specialudviklet damemodel som Freestyle grundlagde Reebok et stærkt fundament for sin imponerende salgssucces, og i dag ses de sportsinspirerede modeller lige så ofte på gaden som på banen. I 2005 blev Reebok opkøbt af konkurrenten Adidas.

Reebok Classic - med et retroperspektiv

Reebok har altid hyldet sine rødder. Tidligere kunne man f.eks. altid se Union Jack på siden af skoen, og inden for de seneste år har Reebok lanceret kollektionen Reebok Classic, hvis retroprægede sko og sneakers hylder populære modeller som EX-O-FIT, Classic Leather, Newport Classic, Freestyle og Workout. Der er endvidere flere underkategorier såsom Retro Running og Retro Basketball. Køber du dine Reebok Classics på nettet, kan du vælge mellem de helt klassiske sorte og hvide lædermodeller samt de mere farverige modeller i både nylon og ruskind. De fås både med højt skaft samt i lave modeller, og du kan nemt give dit klassiske jakkesæt et farvetvist med et par mintgrønne Reebok Classic, ligesom du f.eks. kan gå efter hvide sko med runde snuder til sommeroutfittet.

Reebok Classic online hos Footway

Reebok Classic Leather på Footway. Køb dine sko og sneakers online hos Footway. Vi forhandler over hundrede modeller inden for Reebok Classic-kollektionen til børn og voksne. Søger du en sportsinspireret sko med et retrolook og moderne teknologier, er Reebok Classic et fremragende bud. Husk, at vi her hos Footway leverer dine sko og sneakers med lynets hast, og du får altid 180 dages åbent køb.

Posts about Reebok Classic
Amnash -
G
Gunhild Jensen -
Show more posts
Side 1 af 5

279 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK