Sko

27 resultater

Reebok Classic Leather

Reebok Classic Leather er en af Reeboks mest kendte og vellidte skomodeller. Skoen kan benyttes til både sport og hverdag, takket være dens komfortable design, der også er tilpasset dagens modetrends. Stilen er retro, og farverne mange. Hos Footway finder du Reebok Classic Leather til både herrer og damer, og vi kører flere gange med attraktive tilbud på Reebok Classic, så det kan betale sig at være hurtig ved tasterne!

Et smut tilbage til 80’erne med Reebok Classic Leather

Reebok Classic Leather er en klassisk løbesko fra 80’erne. Den er blevet et ikon for den britiske skomode, hvor sport og livet i storbyen hænger sammen. Skoen repræsenterer den afslappede engelske stil og et sporty moderne look. Skoens design er forholdsvis enkelt og praktisk, da den kan kombineres med mange forskellige outfits. Samtidig er skoen behagelig og komfortabel, hvilket du tydeligt mærker på arbejdspladsen, eller når der er travlt i det lille hjem med dagens gøremål. For hvorfor ikke bære smarte sko, selvom du ”kun” er derhjemme. Tænk på føddernes bedste. Skoen kan også anvendes til sport, f.eks. fitness eller løb, takket være det oprindelige design som sportssko.

Reebok Classic Leather - ikke bare med læder

Reebok Classic Leather har en overdel i læder eller ruskind. I overdelen er der derudover indarbejdet tekstil, der giver åndbarhed og friskhed til fødderne. Skoene er designet som en løbesko, hvilket giver dem en utrolig komfort, også som hverdagssko. Ydersålen er stødabsorberende og robust, og den slides ikke så nemt ned, selvom du bevæger dig meget rundt i løbet af dagen. Modellen fås i mange forskellige farver og mønstre. Det er altid en rigtig god idé at rense skoen for at vedligeholde læderet eller ruskindet. Desuden anbefales det at imprægnere skoen for at skåne læderet yderligere. Husk at behandle skoen med produkter til enten læder eller ruskind.

Reebok Classic Leather - så bliver det ikke mere klassisk

Blandt Reebok Classic-skoene markerer Reebok Classic Leather sig som en af de mest klassiske modeller. Reebok Classic er måske sågar et af de mest kendte retro-skomærker, da skoen er en direkte arvtager fra 80’ernes og 90’ernes sportssko. Skoen har et uendeligt antal anvendelsesmuligheder, og den kan kombineres med et utal af stilarter. Skoen har et tidløst og enkelt design, hvilket gør den praktisk som mode- og hverdagssko. Hos Footway finder du skoen i forskellige farver, størrelser og mønstre. Så tag et grundigt kig på webshoppen.

Relateret til "reebok classic leather"
Side 1 af 1

27 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×