Sko

32 resultater

Reebok Crossfit - når du elsker crossfit

Reebok Crossfit sko er helt, som navnet antyder, designet til crossfitteren. Skoen kan dog også sagtens anvendes til almindelig træning både udendørs og indendørs. Hos Footway findes skoen i et bredt udvalg af farver og særlige kendetegn. Skoen er til den alsidige motionist, der både har brug for stødabsorbering, ventilation og stabilitet.

Reebok Crossfit - et kig på historien

Crossfit blev opfundet af Greg Glassman og Lauren Jenai i år 2000. Disciplinen er blevet populær og samtidig berygtet for at være yderst anstrengende, men meget effektiv for dem, som både vil opbygge en god udholdenhed såvel som styrke. Reebok Crossfit er udviklet til at kunne modsvare crossfitterens behov. Det vil sige, at det både skal være en god sko at bevæge sig i, ligesom den skal være ventilerende for svedige fødder og stabiliserende under styrketræningsdelen. Reebok er et af verdens mest kendte sportsskomærker, og Reebok Crossfit er et rigtig fornuftigt valg for crossfitteren, men også generelt for enhver fitnessudøver.

Reebok Crossfit - materialet

Reebok Crossfit fås i flere forskellige farver, udformninger og størrelser. Fælles for alle Reebok Crossfit-modeller er, at de er fremstillet lige netop til denne særlige fitnessdisciplin, der kræver noget helt særligt for både udøveren og skoene. Reebook Crossfit har en overdel, der både giver stabilitet, komfort inden i skoen såvel som udluftning takket være det brede tekstilnet over tæerne. Ydersålen er lavet af gummi, der er skridsikkert, stabiliserende og fleksibelt. Skoen kan både bruges til styrketræning og bevægelse for fødderne, såsom løb, hop osv. Det er altid en god idé at vedligeholde dine sko ved at rense dem for snavs såvel som lufte dem efter brug indendørs. Således kan du beskytte skoene og give dem en længere levetid.

Reebok Crossfit - den fleksible løsning

Reebok Crossfit-skoene er designet til en intens og alsidig træning. Hos Footway findes Reebok Crossfit i flere forskellige varianter, der har forskellige farver, mønstre og særlige udformninger. Alle modellerne er dog designet til et og samme formål, nemlig at være fleksibel og give støtte til dig under dine kraftudfoldelser. Skoen kan bruges både til almindelig fitnesstræning såvel som til crossfit. Er du en af de mange, der er faldet pladask for crossfit, så fortjener du også de rigtige sko. Kig derfor forbi Footways gigantiske sortiment og vælg den model, der supplerer dig i din træning. Den er lige her på vores hylder - det er sikkert.

Relateret til "reebok crossfit"
Side 1 af 1

32 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×