Reebok Easytone hos Footway

Reebok Easytone er en rigtig god sko til moderat træning, eller blød træning som aerobic eller dans. Nogle af de discipliner, som mange elsker at dyrke efter en lang arbejdsdag. Skoen er samtidig også designet til at kunne benyttes i en hverdag fuld af bevægelse. Det simple design gør skoen anvendelig til enhver påklædning, og skoen har et sporty look. Hos Footway finder du bl.a. gode tilbud på Reebok Easytone til damer, og vi glæder os blot ved tanken om at skulle præsentere dig for denne fantastiske sko, der er blevet en elsket klassiker.

Reebok Easytone til alle outfits

Reebok Easytone er et varemærke inden for Reeboks sortiment af træningssko. Skoen er blevet et ikon for aerobic og andre former for let træning. Skoens design betragtes af mange som enkelt og praktisk, hvorfor det nemt kan kombineres med mange forskelligartede påklædninger. Reebook Easy er således en god investering, hvis du ønsker en alsidig sko. Samtidig er skoen behagelig og komfortabel til brug på arbejdet eller til andre daglige gøremål. Skoen er i de seneste år blevet populær som walkingsko, dvs. som sko til let træning i form af lange gåture, stavgang eller sågar trekking i et let kuperet terræn.

Reebok Easytones materialer

Reebok Easytone damesko er fremstillet med en overdel i tekstil, der giver åndbarhed og lethed om fødderne. Overdelen er blød og bøjelig og giver en behagelig fornemmelse for foden. Ydersålen er i gummi. Den er let, elastisk og let stødabsorberende, hvilket gør skoen perfekt til gåture eller træning indendørs. Skoen er perfekt til idræt og træning i kraft af sine lette og åndbare materialer og den bløde sål. Skoen fås i farvevarianterne sort og hvid. Det er en god idé at rense skoen, hvis den er blevet beskidt, f.eks. under gåturen. Det er nemlig med til at forlænge skoens levetid samt vedligeholde det flotte enkle og ensfarvede design.

Reebok Easytone - den behagelige hverdagssko

Reebok Easytone er designet helt særligt til bløde træningsformer såsom gåture, dans, aerobic og lignende. Skoens lethed, smidighed og åndbarhed giver velvære til fødderne. Disse kvaliteter gør desuden skoen til en behagelig hverdagssko, hvor du bevæger dig meget. Skoens design er enkelt og stilfuldt, hvilket gør den praktisk, fordi den kan bruges til alt slags tøj. Hos Footway finder du flere forskellige modeller af Reebok Easytone til kvinder. Modellerne kommer i forskellige farver og udformninger og med flere forskellige designkendetegn.

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×