Reebok Pump

Står du desperat og mangler et par kvalitetssko? Har du overvejet Reebok Pump fra det engelske skomærke, der i sin tid tog navn efter en antilope, da skoene var både lette og hurtige? Reebok Pump er og bliver en klassisk Reebok-model. Hos Footway finder du Reebok Pump til børn i flere forskellige farver og mønstre. Reebok Pump omfatter en smart børnesko, der er inspireret af basketskoen.

Reebok Pumps inspiration fra basketskoen

Reebok Pump er en klassisk sko fra 80’erne. Også børneskoene er designet i et retrodesign, så de ligner de gamle basketsko fra 80’erne og 90’erne. Skoene fås i flere flotte farvekombinationer, der alle har det tilfælles, at de er praktiske både til leg og til skolen. Den høje ankel er både behagelig som støtte og er samtidig med til at give skoen den samme streetstil, som var populær i storbyerne i USA tilbage i 90’erne.

Forlæng levetiden på dine Reebok Pumps

Det er altid en god ide at rense skoene, efter de er blevet snavsede. Dette er med til at vedligeholde skoen og give den en længere levetid. Det er rent faktisk et tip, du altid bør følge. Mange har en tendens til at glemme den regelmæssige pleje af de elskede sko. Men kvalitetssko fortjener lidt ømhed. Reebok Pumps børnesko er designet i et syntetisk læder med en høj ankel, der giver dem det omtalte basketlook. Skoene har endvidere farverige snørebånd og flere smarte mønstre på skoens overdel. Ydersålen er lavet i slidstærkt gummi, så skoen kan holde til masser af leg i skolegården og på legepladsen. Desuden har overdelen et tekstilnet hen over tæerne, der sørger for udluftning, når fødderne sættes på hårdt arbejde. Et særligt stort plus, når det gælder aktive børn!

Reebok Pump i forskellige varianter

Reebok Pump er navnet på en lang række forskellige Reebok-modeller. Hos Footway finder du Reebok Pump til børn, der er designet til at se smarte ud, være behagelige i løbet af en lang skoledag og gode til alsidig brug. Med disse sko kan der både spilles fodbold, løbes om kap og cykles. Skoene fås i mange flotte farver til både drenge og piger. Designet er inspireret af voksenmodellerne, men tilpasset børnenes smag. Derfor fås skoene også i stærke farver såsom gul og neongrøn, hvilket helt sikkert vil se sejt ud i skolegården. Så tag et smut forbi Footways webshop med masser af Reebok Pumps til de seje unger.

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×