Må vi præsentere Reebok Ventilator!

Reebok Ventilator er helt simpelt en åndbar modesko, der vil give dine fødder friskhed og komfort i hverdagen. Reebok Ventilator er en klassisk Reebok-model fra 90’erne. Skoen kan anvendes til både sport og hverdagsbrug takket være dens komfortable design, der også er tilpasset dagens forskellige modetrends. Stilen er moderne, mens farverne er simple. Hos Footway finder du Reebok Ventilator i sort eller pink - perfekt til det klassiske såvel som det vovede look, der omfavner glæden for farver.

Et lille indblik i Reebok Ventilators historie

Reebok Ventilator kom frem i 90’erne, og hovedformålet var at give masser af luft til fødderne. Heraf det oplagte navn Ventilator. Den gode ventilation er da også en af grundene til, at skoen er blevet så populær som praktisk sko i en hverdag fuld af bevægelse. Skoen er både komfortabel og moderigtig på en og samme tid, så du slipper for at vælge. Modellen er endvidere perfekt til arbejdet, hvor du skal bevæge dig meget rundt, eller den aktive hverdag med lange gåture, indkøb, og ture på caféen. Skoen passer til det hele takket være en høj komfortfølelse og et enkelt design.

Reebok Ventilators materiale og beskyttelsesråd

Hos Footway finder du som nævnt Reebok Ventilator i farverne sort eller pink. Begge farver har en hvid ydersål, og den enkle farvekombination gør skoen velegnet til enhver form for brug, du måtte have i tankerne. Skoens overdel er fremstillet i tekstil, hvilket giver en uovertruffen åndbarhed for fødderne. Ydersålen er desuden fremstillet i gummi, der er stødabsorberende og behageligt at gå på. Skoen vækker minder om en løbesko, men er også lavet til almindelige gøremål i hverdagen. Skoens levetid kan forlænges ved at rense skoen, når den bliver beskidt. Dette er med at til at beskytte tekstildelene og opretholde skoens åndbarhed. Imprægnering af skoen er altid en god idé.

Reebok Ventilator - til friske fødder

Reebok Ventilator er først og fremmest designet med henblik på at give dine fødder friskhed i løbet af en lang dag. Skoens overdel i tekstil sørger for udluftning og afkøling af fødderne, hvilket gør skoen perfekt egnet til de lange arbejdsdage, lange gåture eller træning i fitnesscentret. Skoen har samtidig et umiskendeligt Reebok-design, der giver et sporty og friskt look. Hos Footway finder du flere varianter af Reebok Ventilator, så måske er det tid til at finde lige netop din model? Vi hjælper dig gerne med søgningen.

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×