Reef Sko Online

57 resultater

Reef-sko til ferien og de varme dage

Reef er et af verdens førende mærker, når det gælder sandaler og flip-flops - selvom man i dag også arbejder med andre skomodeller. Takket være en bred vifte af forskellige farver og modeller på bl.a. flip-flops, kan du nemt skræddersy din egen sommerstil med Reef-sko.

Reef-sko - fra surferkultur til skomode

Reef er et mærke med fokus på afslappede sandaler i den velkendte flip-flop-model. Mærket blev grundlagt af to argentinske brødre i 1980'erne i forbindelse med, at de flyttede til Californien. Mærkets flip-flops blev hovedsagelig populære blandt surferne, men i dag er også Reefs ballerinasko og andre modeller fra mærket en eftertragtet salgsvare.

Styl dit ferielook med Reef-sko

Med Reefs sko får du hurtigt den rigtige, afslappede stil til surfing og feriestunder. Gennem en kombination af komfort og et dejligt afslappet design er Reef-skoene næsten altid det rette skovalg i de varme sommermåneder. Reef er det ideelle skovalg, når der står "strand" på programmet.

Shop Reef-sko online

Køb dine nye sko til sommeren eller ferien online hos os på Footway. Ud over sko fra Reef og mange andre mærker tilbyder vi hurtig levering, gratis fragt og retur samt fortrydelsesret i hele 180 dage.

FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Kids Ahi Stripes
FÅ TILBAGE
Switchfoot Lux Tan
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Rescape Lux Coffea
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Ahi Blue
FÅ TILBAGE
Side 1 af 1

57 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK