Refined By Bobbie Burns Sko Online

0 resultater

Optimér stilen med Refined by Bobbie Burns' sko

Refined by Bobbie Burns er et svensk mærke, der præsenterer dig for stilfulde herresko i en række moderne, men samtidig klassiske, modeller. Den gode stil og kvalitet på Refined by Bobbie Burns' sko gør dem velegnet til arbejde, men også til den velklædte mands fritidsbehov.

Baggrundsviden om Refined by Bobbie Burns

Refined by Bobbie Burns blev grundlagt som brand i 2001 af Henry Standerth og Patrick Lacsko og er baseret på vestkysten, i Gøteborg. Mærket har en række designere bag sig, og brandet er inspireret af punk samt rock’n’roll, men også af den moderne mode, hvilket må siges at give en ret interessant sammensætning.

Styl med Refined by Bobbie Burns-sko

Med Refined by Bobbie Burns' sko får dit outfit en sidste og vigtigt komponent, der virkelig gør en forskel for hele dit udtryk. Udvalget af forskellige farver af Refined by Bobbie Burns-sko giver dig mulighed for at finde en version, der passer netop dig og din personlige stil.

Shop Refined by Bobbie Burns-sko online

Køb dine Refined by Bobbie Burns-sko online hos os på Footway. Vi tilbyder hurtig levering, gratis forsendelse, ligesom du altid får 180 dages åbent køb. Prøv skoene derhjemme i fred og ro. Har du brug for at returnere noget, er det gratis at returnere de forskellige varer.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK