Replay Kids Sko Online

1 resultater

Replay Kids - til de cool unger

I 1991 blev Replay & Sons etableret som en del af det populære mærke "Replay", og man sigtede mod at dække behovet for trendy og cool tøj samt børnesko. I 2005 blev Replay Kids kåret til at være det bedste europæiske tøjmærke. Med en legende stil leverer Replay Kids børnesko med et løfte om høj kvalitet og komfortable og trendy sko, der er sjove og behagelige at have på, og som lokker til sjove actionfyldte dage med leg, latter og sjov for alle børn, der har krudt i bagdelen.

Replay-sko med denimrødder

Replay blev etableret i 1981 i den italienske by Asolo, og er en del af koncernen Fashion Box Corporation. Replay & Sons har historisk set været et af de førende denimbrands i verden og er kendt for at have genskabt den såkaldte double ring-model. Replay er et italiensk selskab, der har skabt hverdagstøj til drenge og piger. Med en urban stil med klassiske elementer, kombineret med italiensk ekspertise inden for mode og håndværk, er Replay Kids' sko blevet et cool og nyt inslag i børneskouniverset.

Barnlig attitude med Replay Kids

Dette er sko med attitude! Dine børn vil få en cool sko, der er egnet til hverdag, og som vil give dit barn en stor portion modefornemmelse. De praktiske modeller tillader leg og løb, uden at gå på kompromis med hverken bekvemmelighed eller funktionalitet. Skoene har et design, der kan forbindes med Replay Kids' lidt seje stil, men med en bevaret barnlig attitude. Kombinér skoene med et par strømpebukser og en nederdel og en cool bomberjakke, eller hvad med et par leggings, sweatshirt og en cool hue? Eller hvorfor ikke være trendsættende og kombinere et par seje læderstøvler med en kjole af typen "lyserød prinsessedrøm"? Uanset hvad du vælger, vil resultatet få en lille kant af trendy coolness.

Replay Kids-sko online på Footway

Hos os på Footway har vi altid det seneste fra mærket Replay Kids! Find netop dine foretrukne sommersko til al udendørsleg. Bestil dine børns favoritter, måske endda flere favoritter, og tag det første skridt mod en sommer fyldt med eventyr! Hos os på Footway har du altid 180 dages åbent køb, og hvis du køber flere par er det godt at vide, at du i fred og ro kan prøve alle skoene, inden du helt bestemmer dig for, hvilke der bliver børnenes favoritter! Du har også gratis forsendelse og gratis returret, alt for at gøre din shopping så enkel som muligt. Velkommen til os på Footway!

Posts about Replay Kids
G
Gitte Jørgensen -
Show more posts
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK