Rieker, Sko

440 resultater

Rieker - kvalitet og design, når det er bedst

Riekers brede udvalg af sko til mænd og kvinder hører til blandt de mest komfortable modeller, der sælges på dagens marked. Rieker er særlig populær i Europa, hvor virksomheden årligt sælger millioner af sportssko, loafers, sandaler og støvler i mange forskellige farver og designs. Når det kommer til designet, koncentrerer Rieker sig primært om at skabe behagelige og lette sko med polyuretan-såler. Til fremstillingen anvendes der læder af den højeste kvalitet, enten som hovedmateriale eller i kombination med stof og andre materialer, der imødekommer det høje kvalitetskrav. De elegante loafers fra Rieker har opnået stor popularitet gennem årene med modeller som Doro Whitney og Tamara til kvinder samt Garrit og Joshua til mænd.

Én stil til mange forskellige lejligheder

I Riekers sortiment finder du sko til alle anledninger, og der er noget for enhver smag. Stil og design står højt på prioriteringslisten, men det er kombinationen af stil og komfort, som har gjort Rieker til en global bestseller. Hver sko er konstrueret efter en særlig skabelon og udnytter de lette og elastiske komponenter, så skoene får en unik følelse. Missionen er at opnå den lavest mulige vægt, en optimal stødabsorbering og en naturlig barfodsfølelse. Rieker er perfekt til dem, der sætter pris på komfort, men nægter at gå på kompromis med stilen. Du kan bl.a. finde stilfulde støvler i klassiske farver, sandaler, der passer lige så godt til hverdag som til fest, sneakers i bløde materialer samt meget, meget mere.

Hundrede års erfaring i én sko

Rieker har som brand eksisteret i over hundrede år. Virksomheden blev etableret som en simpel skofabrik i den tyske by Tuttlingen af Heinrich Rieker og Carl Seitz. Seitz forlod imidlertid virksomheden et par år senere, og da Rieker døde, blev virksomheden overtaget af de tre sønner. Hen mod slutningen af 1969 havde virksomheden vokset sig så stærk, at den skulle opdeles i tre dele for at kunne fortsætte med at fungere effektivt. I dag har Rieker over 2000 ansatte og har hovedsæde i Schweiz.

Rieker på Footway.dk

Rieker fås i et væld af modeller her på Footway.dk! Vi har alt fra boots og sneakers til støvler og sandaler i mange forskellige farver og stilarter. Uanset om du er på udkig efter en hverdagssko eller ønsker at supplere din festgarderobe, findes der altid et par Rieker, der er det perfekte alternativ.

Posts about Rieker
J
Jannie -
S
Susanne olsen -
Show more posts
FÅ PÅ LAGER
UDSALG
96864-24 Reh
UDSALG
UDSALG
Side 1 af 8

440 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK