Rip Curl Sko Online

0 resultater

Vild med den australske surferstil - vælg Rip Curl

Rip Curl er kendt verden over for deres både smarte og kvalitative produkter. Produkter, der passer til surfere og andre, der elsker sportens verden. Der er tale om et succesrigt foretagende, der ud over Rip Curl-skoene også producerer forskellige forskellige former for surfudstyr, naturligvis i et flot design.

Rip Curl-sko med den australske vibe

Rip Curl blev etableret i slutningen af 1960'erne i Australien. Udgangspunktet var egentlig våddragter og surfboards, men i dag består kollektionerne også af surfingrelaterede produkter, herunder tøj og tilbehør til diverse sportsgrene. Kendetegnet er den afslappede surf- og streetstil.

Rip Curl-sko, der altid passer ind

Rip Curl fås i forskellige modeller, og der er alt fra de mere afslappede flip-flops, perfekt til surferen, til den lidt mere dressede model, der går fint til arbejdsbrug. Der er altså noget for enhver smag, når vi taler om Rip Curl! Gå derfor på jagt efter de Rip Curl-sko, der understreger din personlige stil.

Få dine Rip Curl fragtfrit hos Footway

Køb dine splinternye Rip Curl-sko og sneakers online på Footway.dk. Med 180 dages åbent køb har du alle muligheder for at teste dine nye sko derhjemme og sende dem gratis retur, hvis du nu skulle få brug for en anden størrelse eller farve. Desuden sender vi dine sko fragtfrit - og super hurtigt. Så bliver det vist ikke meget bedre!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK