Rocket Dog Sko Online

8 resultater

Sko fra Californien

Rocket Dog blev stiftet i 1997, Californien, og er opkaldt efter en hund, der elskede at løbe på stranden. I dag sælges Rocket Dog sko i hele USA og hele Europa.

Virksomhed opkaldt efter en hund

Rocket Dog er en virksomhed, som producerer sko til kvinder og har sit hovedsæde i Hayward, der ligger i Californien, USA. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1997 i Sydcalifornien, og fik navn efter en af de to hjerner bag brandets hund, som elskede at løbe på de lækre sandstrande, du ser i Californien. Idéen bag Rocket Dog sko, var at skabe sko, der var behagelige at gå i, selvom man skulle gå på stranden. I dag bliver skoene solgt i hele Europa og selvfølgelig USA. Det nyeste skud på stammen af kunder er Storbritannien, der kom til som kunde i 2012.

Rocket Dog sko til sommer-outfittet

Rocket Dog er som sagt en virksomhed, der kun producerer sko til kvinder. Derfor har disse sko selvfølgelig et super feminint look - det kan man ikke komme uden om. I vores store sortiment finder du blandt andet de super søde Rocket Dog flip flops, som er indbegrebet af Californien, strande, sol og varme. Hop i dit yndlings sommer-outfit, og dine helt nye flip flops - så er du sommerklar. Udover flip flops fører vi selvfølgelig også Rocket Dog sneakers, som er utrolig populære. Generelt er sneakers bare inde i en super god peride. Hop i et par fede jeans og dine nye sneakers fra Rocket Dog.

Sko har behov for pasning og pleje

Rocket Dog sko er sko, der er lavet af kun de bedste materialer, for at du kan have glæde af dine sko i mange år. I vores sortiment finder du sko, der er lavet i materialer som tekstil, syntetisk, gummi og skind. Alle disse materialer er, for dig, super lette at passe og pleje. En håndvask i ny og næ er faktisk nok. Husker du at vaske dine sko, får du sko der ser pæne ud, men også sko der kommer til at holde i markant længere tid, end sko du ikke husker at vaske. Sko har også behov for at blive passet og plejet.

Rocket Dog sko online hos Footway

Rocket Dog pumps er blot en af mange sko fra Rocket dog, du finder her hos Footway. Handler du dine næste sko hos os får du både hurtig og gratis levering. Derudover får du altid et 180 dages åbent køb, hvor du har mulighed for at se om skoene passer i størrelsen. Gør de ikke det, har du mulighed for at bytte dem kvit og frit. Det er da let.

Posts about Rocket Dog
C
Christina bech -
Show more posts
Satria
UDSALG
Orchard
FÅ TILBAGE
Orella
UDSALG
Spirit
UDSALG
Ophelia
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK