Rockport Sko Online

132 resultater

Rockport sko er komfortable

Går du tit i fine sko, og synes du får ømme fødder? Så prøv Rockport sko, der er super stilrene og lige så komfortable som et par sneakers.

Historien begynder i 1971

Der var engang en far og søn, der boede i en lille by i den amerikanske stat Massachusetts. Denne historie bringer os helt tilbage til året 1971. Faderen og sønnen syntes begge, det var underligt, der ikke var pæne sko, der var lige så behagelige at gå i, som sneakers er. De tog sagen i egen hånd og åbnede virksomheden, som skulle hedde Rockport. I dag bliver Rockport sko solgt til flere lande rundt omkring i verden - heriblandt Danmark. Med disse sko kan du sagtens hoppe i dit fine dress, uden at skulle være bange for at få ømme fødder

Fest hele natten med Rockport sko

Hos Footway har vi valgt at føre et bredt udvalg af de lækre sko fra Rockport. Her finder du både Rockport damesko og Rockport herresko. Ens for alle skoene er, at der er kredset om dem, så du kan gå i dem uden at få super ømme fødder. Du kan altså sagtens hoppe i dit fineste dress, om det er skjorte og jeans, jakesæt, kjole eller nederdel. Det styrer du selv. Skoene fra Rockport er med til at gøre resten af dit fede tøj endnu federe. Med disse sko er du klar til at danse og feste hele natten lang.

Sko i høj kvalitet

Rockport sko går som sagt meget ud af dine fødders komfort. Det er dog ikke det eneste, brandet gør meget ud af. Nej, kvaliteten i de materialer der benyttes, er mindst lige så vigtigt. Det er trods alt dem, der er med til at gøre dine sko lækre at have på. De materialer du mest ser i skoene er ruskind og læder. Begge materialer kræver en god gang imprægnering, inden de tages i brug første gang. Husker du dette, så vil du helt sikkert få glæde af dine sko i mange år frem, hvis du også husker at vaske dem med en våd klud i ny og næ.

Rockport sko online hos Footway

Hos Footway fører vi et bredt udvalg af sko fra Rockport. F.eks. de super fede Rockport pumps, som meget snart kan blive dine. Vi giver nemlig altid hurtig og helt gratis levering. Udover leveringen giver vi dig også hele 180 dages åbent køb, hvor du har mulighed for at bytte eller returnere dine sko, hvis de ikke har den rigtige størrelse eller lever op til dine forventninger - dette er selvfølgelig helt uden ekstra omkostninger.

FÅ TILBAGE
Etty
FÅ TILBAGE
Demisa
UDSALG
Side 1 af 3

132 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK