Røde Sko Online

1.295 resultater

Røde sko – skaber et ekstra farvetvist

Måske står du i lidt af et dilemma. Du har valgt en smart sort vinterjakke, et gråt halstørklæde samt mørke handsker, der mikses med sorte jeans. Det hele bliver lidt for forudsigeligt og ikke mindst kedeligt. Har du overvejet at skabe et ekstra farvetvist med Footways brede udvalg af røde sko? Et par røde vinterstøvler med foring fra mærker som Rieker pifter lynhurtigt vinterlooket op, ligesom et par røde Conversesko sammen med lyse denimshorts er med til at gøre sommeren endnu dejligere. De røde sko er ligeledes et sikkert kort til julefrokosterne, ligesom knaldrøde gummistøvler fra Duffy er med til at gøre det måske lidt våde danske forår ekstra sjovt, når turen går gennem enge og skovområder. Røde sko passer perfekt til dig, der gerne vil give outfittet en helt særlig farverig detalje, hvis det da ikke gælder rød-hvide sneakers til landskampen, hvor både sko, trøje og bukser meget gerne må matche fra top til tå!

Find dine røde arbejdssko på Footway

Måske løber du meget rundt på kontoret eller skal stå op i mange timer ad gangen, hvorfor dine fødder nærmest kræver et par solide og stødabsorberende sundhedssandaler. Footway er stedet, hvor der er sko til alle genrer, hvilket naturligvis også gælder arbejdssko. Vi kan f.eks. tilbyde dig et par røde Scholl-sandaler, der giver en fantastisk komfort hver eneste dag, ligesom et par røde Crocs måske passer perfekt til dig, der skal gøre rent eller blot har brug for et par sko, der er nemme at tage af og på i en fart. Vil du have et sporty arbejdslook, kan du også altid gå efter et par af de legendariske mærker, såsom Nike og adidas Originals. Vælg de helt røde varianter eller gå efter den hvide model med enkle røde detaljer. Er du vild med røde detaljer, så er Footway som sagt klar til at hjælpe dig!

Røde sko og gode råd til pleje

Et par røde sko kan have mange forskelligartede nuancer, og med de mørkere af slagsen er det måske ikke lige så nemt at finde de mørke pletter som med de mere sarte farver. Du bør dog altid vælge at imprægnere dine røde sko i naturmaterialer med en imprægneringsspray, så skoene har en fair chance for at afstøde vand og smuds. Naturmaterialer som læder og ruskind kan ligeledes have stor gavn af at blive smurt med de specialtilpassede produkter, så de bevarer glansen og undgår at sprække. Vælger du røde sko i kunstlæder, vil det altid være nemt at tage en fugtig klud og tørre dem af. Følg dog altid producentens anvisninger, så du fortsat har røde sko og ej et par halvgrå!

Footway og kærligheden til de røde sko

Røde sko er et udtryk for kærlighed. Nemlig kærligheden til farver. Vi elsker de kunder, der tør at satse på de lidt anderledes farver, så er du til røde sko, skal det også belønnes med fri fragt, gratis retur og 180 dages åbent køb – ligesom på resten af vores ordrer! Footway med Danmarks største skoudvalg er desuden også garant for en super hurtig levering, så bestil trygt dine sko her i vores webshop.

Rio Red
UDSALG
97-00807 Red
UDSALG
FÅ TILBAGE
Side 1 af 22

1295 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK