Rodebjer Sko Online

50 resultater

Rodebjer sko - et svensk brand

Elegant, tidsløst og feminint - lige til den moderne kvinde. Det er blot noget af det, du får, når du handler Rodebjer sko og tøj. Kvalitet i absolut topklasse og et af Sveriges mest påskønnede mærker.

Succes blev til ved et tilfælde

Det var noget af en drøm, der gik i opfyldelse, da svenske Carin Rodebjer blev spottet i et af sine egne designs på gaden i selveste New York. På det tidspunkt, var hun stadig i gang med at tage sin uddannelse på Fashion Institute of Technology i metropolen, men efter ""opdagelsen"" begyndte det at gå hurtigt med at sælge sit design til venner og butikker i både Stockholm og New York. Rodebjer blev til i 1999 og er siden bare vokset og vokset. De sælger i dag både det lækreste tøj og de mest elegante Rodbjer sko i mere end 20 lande verden over.

Unik stil hos Rodebjer sko

Du får design til den helt store guldmedalje, når du køber noget fra dette populære mærke. Sæt for eksempel et par elegante Rodbjer Boots sammen med en feminin lang nederdel og bluse fra samme mærke, eller hop i et par flotte Rodbjer sandaler sammen med en let sommerkjole, når vejret bliver varmere. Der er et hav af muligheder til enhver lejlighed og enhver kvindes smag, så med deres brede sortiment og Footways store udvalg, er det ingen sag at shoppe. Der er kræset for detaljerne hos Rodebjer, og der er lagt op til den helt store forkælelse. Rigtig god fornøjelse.

Lækre materialer og kvalitet

Der bliver kun brugt materialer af høj kvalitet til Rodebjer sko og støvler. Læder, skind, tekstil og ruskind er blandt favoritterne, mens gummi og læder bliver brugt til mange af sålerne. Pasformen er normal, så de fleste kunder skulle ikke have noget problem med at passe Rodebjers smarte, moderne og elegante fodtøj. For at opnå en lang levetid på dine sko, er det vigtigt at huske at imprægnere dit læder fodtøj og samtidig passe og pleje det. En skocreme er også altid en god idé. Med den høje kvalitet er der i hvert fald god basis for, at fodtøjet holder.

Rodebjer sko online hos Footway

Køb dine nye smarte Rodbjer pumps, fine sommer sandaler eller elegante stilletter hos Footway, som har et bredt udvalg af det populære mærke. Få hurtig levering lige til døren, 180 dages åbent køb, prisgaranti og fri fragt samt fri returnering, hvis du mod forventning skulle ombestemme dig. Se, det er god service. Det bliver ikke nemmere, mere bekvemt eller sikkert at shoppe. Du er kun et par klik væk fra drømmeskoene.

Juliette Black
FEW LEFT
Belle Black
FEW LEFT
Molly Light Nougat
FEW LEFT
Kari Black
FEW LEFT
Beta Twiligt Blue
FEW LEFT
Kath 999 Black
FEW LEFT
Juliana Black
FEW LEFT
Beta Brown
FEW LEFT
Beta Dusty Brick
FEW LEFT
Gaby Mango
FEW LEFT
Ruby Black Leather
FEW LEFT
Dora Black
NEWS
Beta Blue
FEW LEFT
Harry 999 Black
FEW LEFT
Gaby Mango
NEWS
Epsilon Red
FEW LEFT
Epsilon Cognac
FEW LEFT
Side 1 af 1

50 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK