Rokin Sko Online

0 resultater

Rokin - til alverdens mænd

Rokin sko er progressivt, moderne og i høj kvalitet. De er designet til dem, der ønsker et råt og personligt look. Få dem på Footway.

10 års succes med Rokin

Rokin kan i år fejre 10 års jubilæum på skomarkedet, da virksomheden blev grundlagt i 2006 i den svenske hovedstad Stockholm. Her designer de Rokin sko, som nu sælges rundt omkring i verden. Hjernen bag, Christoffer Brattin, er både grundlægger og frontdesigneren hos Rokin. Han syntes, at der manglede et skomærke til mænd, der kunne udtrykke selvtillid, bevidsthed og samtidig give et moderne udseende. Firmaet valgte duen som mærkets varetegn, eller symbol om man vil, da det ligner deres målgruppe på mange måder: Blandt andet et urbant by væsen, der vil være frit, og som du ser i alle større byer rundt omkring i verden. Det er Rokin.

Stilen hos Rokin sko

Der er rigtig mange tanker bag stilen hos Rokin. Det er på en og samme gang fodtøj til mænd, der er moderne, råt, personligt, æstetisk, urbant og i et tidløst enkelt design. Det er skandinavisk, når det er bedst. Du kan for eksempel matche et par lækre Rokin støvler af læder til et par smarte bukser og en striktrøje, eller prøv de flotte Rokin Damien sko til et par klassiske shorts og en polo t-shirt. Du kan mikse på kryds og tværs, så det kommer til at passe til enhver lejlighed, det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Høj kvalitet til kunderne

Rokin sko bliver produceret i Portugal, nærmere betegnet i regionen Oporto. Dette er med fuldt overlæg, da portugiserne har en meget lang historie med at lave sko. Det er ægte håndværk. Der bliver kun anvendt de bedste materialer som for eksempel naturmaterialet læder, der bliver blødt og kan formes, så det giver en optimal pasform for kunden. De fleste af sålerne er tilsat en tyk svampet indersål af skum, der giver kunden en ekstra komfort. Ydersålen er typisk af gummi. Husk altid at imprægnere dit læder- og skindfodtøj inden brug og derefter løbende, så det holder i endnu flere år.

Rokin sko online hos Footway

Har du fundet dine drømmesko eller boots fra Rokin, så kig videre her. Footway giver dig optimale fordele som for eksempel fænomenal kundeservice, prisgaranti, fri fragt og fri returret, hele 180 dages åbent køb samt ikke mindst en hurtig levering på din ordre, så du snarest kan få taget dit nye fodtøj i brug. Så er det nemt, sikkert og bekvemt og shoppe.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK