Roobin´s Sko Online

0 resultater

Plateausko har fået en ny revolution.

Roobin's Sko har et design som afspejler de glade 70'er. Skoene er samme model, men med forskellige materialevalg og forskellige farver. Sålen er omkring 7,5-9,5 cm høj og er lavet i gummi.

Plateausko og de glade 70er

Roobin's Sko er unikke, fordi vi blander stilgenre sammen. Selvom det snart er 50 år siden, at skoene for første gang kom på markedet, så har de fået en ny revolution i modeverdenen, og da vi altid bestræber os på at følge moden, så har vi naturligvis også et et par stykker på lager. Vi kører i øjeblikket med 4 forskellige modeller, hvor de tre af dem er sorte med brogede og et par i beige skind. Alle fire modeller har ens sort høj sål på mellem 7,5 cm til 9,5 cm. Tag et kig rundt på hjemmesiden og glæd dig over vores store udvalg.

Roobin's Sko i retrostil

Roobin's plateau Sko henvender sig til de kunder, som elsker de gamle 70er med pangfarver. Vi har bestræbt os på et retro-look, fordi vi også elsker de gamle 70er. Vores materialer er dog af nyere alder, og vi har gjort udvalget så enkel og overskueligt, at der kun er fire forskellige slags plateausko, hvor det ene par er ren lys skind og de andre er i sort læder med gummisål. Roobin's Sprinter et eksempel på klassisk plateau, hvor vi har et design med rød/sort zebramønster. Tag et kig rundt på hjemmesiden og se, om der er noget, der passer netop dig.

Roobin's Plateausko i læder

Roobin's Sko er lavet i behagelige materialer, og de er lette at vedligeholde. Vores plateuasko er i læder og skind, og vi anbefaler derfor også at efterbehandle skoene med fedt, så de forbliver friske i farverne. Den høje hæl, der varierer fra 7,5-9,5 cm er stadig behagelig på trods af sin tykkelse, fordi tykkelsen af sålen er ens fra hæl til tå. Alle skoene kommer med snørebånd og i forskellige størrelser. Det der er unikt ved os er, at vi har prisgaranti, så du finder ikke de her sko billigere andre steder. Prøv dem af og se, om de passer dig.

Roobin's sko online hos Footway

Det er let at handle sko hos Footway.dk og her kan du finde vores udvalg af støvler, der passer netop dig eller dem du holder af. Vi bestræber os altid på gratis og hurtig levering og god kundetilfredshed, hvor du altid kan returnere varen frit og kvit inde for 180 dage. Vi tror på tovejskommunikation, og det betyder, at vi altid er klar til at tage imod ris og ros.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×