Roxy Sko Online

23 resultater

Roxy sko rocker vildt!

Navnet på Roxy sko er inspireret af pop- og rock verdenen, men har sine rødder i den australske sportsverden. I dag finder du både sportslige og stilfulde sko fra mærket.

Fra sportsudstyr til lækre sko

Mærket som går under navnet Roxy, har egentlig en baggrund i sportsverdenen i Australien. Surfing er en populær sport der, for forholdene er ofte ideelle for udøvelse af sporten. Moderselskabet til Roxy, Quiksilver, startede da også i 1969 med at producere surfer tøj og tøj til andre former for brætsport som skiløb, snowboarding og andet. Quiksilver ejer for eksempel i dag det kendte skimærke Rossignol. Mærket Roxy blev lanceret i 1990 som en linje med tøj og udstyr til kvinder - oprindeligt målrettet dem, der dyrker friluftslivet ved strandene og i bjergene. Siden lanceringen er Roxy vokset til et af verdens største mærker for fritidsbeklædning til kvinder, og kollektionen omfatter i dag også de stilfulde Roxy sko. Mærket har igennem tiden udviklet sig og du finder nu sko med moderne detaljer og et feminint twist.

Roxy sko - både til fritid og fest

Det ligger i naturlig forlængelse af mærkets oprindelse, at der i kollektionen fra Roxy Quiksilver findes fodtøj til forskellige udendørs aktiviteter - trekking, vandreture og lignende. Støvler og støvletter findes til stort set alle sæsoner, ikke mindst de varme vinterstøvler. Netop vinterstøvler kan nogle gange være en anelse kluntede, men Roxy har formået designmæssigt at forene det praktiske med det elegante, og de er kendetegnet ved at give en let og komfortabel fornemmelse. Der findes også lidt mere rå støvler, som vil passe perfekt sammen med et par jeans og måske en lækker skindjakke. Til sommerbrug findes der et utal af sandaler, som klæder en let og enkel sommerstil med en kort nederdel eller et par shorts, og du kan holde fødderne kølige og frie med en Roxy Flip Flop. Skoene er perfekte til en tur på stranden eller med en is ned af strøget.

Vind og vejr tærer på sko

Almindelig daglig brug slider naturligvis på et par Roxy sko eller støvler, men vejret slider endnu mere på dem. Saltvand fra sommerens badeliv, sne, sjap og vejsalt om vinteren. Men man kan sagtens forlænge sit fodtøjs levetid - og pæne udseende - med den rette pleje. Vind og vejr tørrer materialet ud og kan for eksempel få skind og læder til at sprække og krakelere. Men også sko af forskellige tekstil materialer lider, hvis det ikke bliver behandlet ordentligt. Først og fremmest bør fodtøjet holdes rent - uanset hvilket materiale, det er lavet af. Alle typer fodtøj bør også gives en grundlæggende imprægnering, inden det tages i brug. Find det rette plejemiddel til netop dine skos, sandalers eller støvlers materiale. Skind og læder bør også tilføres noget fedt engang imellem.

Roxy sko online hos Footway

Du behøver ikke at rejse helt til Australien for at finde sko fra dette mærke. Du behøver ikke engang at bevæge dig ud af dit hjem, for du kan sidde derhjemme og få Roxy i Danmark her hos vores online shop på Footway, hvor vi fører et væld af mærker og typer af sko. Vi tilbyder et 180 dages åbent køb samt fri fragt og retur.

Jyll II Tan
Flora II Natural
FÅ TILBAGE
Costas White
FÅ TILBAGE
Britney Tan
FÅ TILBAGE
Crime CHO
UDSALG
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Clem
UDSALG
TAMARA
UDSALG
Oiana
FÅ TILBAGE
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

23 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK