Rubber Duck, Sko

28 resultater

Rubber Duck - klassiske vintersko

Rubber Duck fremstiller funktionelle og farverige sko, der opfordrer alle til at være aktive, have det sjovt og huske at lege hver dag! Ved at kombinere en praktisk sål med et godt greb med et polstret, varmt skaft og dristige sjove farver har Rubber Duck skabt en vintersko, som du garanteret får det sjovt i, når du leger!

Grønlandsk design

Da mærkets grønlandske grundlægger Eik var lille, havde han en lille hund ved navn Nuki. Vi begynder dog ikke historien her, men i København. I tiden som økonomistuderende i København kom Eik op med idéen, at han ville arbejde med det, han egentlig drømte om. Han ønskede at skabe et produkt, der fik folk til at smile, så Eik ville satse på at designe sko, der var lige så funktionelle, som de var sjove. I 2005 kom Eiks første skokollektion. Alt fra skitser til distribution, markedsføring og salg stod Eik selv for, og kundernes positive reaktioner bevirkede, at Eik fortsatte med at designe sko, på trods af alt det hårde arbejde. Efter at have set et gammelt billede af sin hund Nuki og sig selv som barn opstod idéen til de fedeste vinterstøvler, og Rubber Duck Snowjoggers blev født.

Leg mere hver dag med Rubber Duck-sko!

Mærkets nysgerrighed har gjort, at det konstant er blevet udviklet, og deres produkter lever altid op til den høje standard, således at du som kunde får det bedst mulige produkt. Derfor kombineres funktionalitet, komfort og høj kvalitet med et sjovt, farverigt og legende udtryk, der desuden gør skoene behagelige at have på. Rubber Duck ønsker, at deres kunder er glade, lykkelige og frem for alt ønsker at lege! Så ud og leg mere hver dag! Disse funktionelle vinterstøvler passer lige så godt samme med en overall som med jeans og en jakke, og de kan bruges langt ind i foråret eller efteråret, da de er vandafvisende og holder fødderne varme og komfortable i de koldere perioder. Perfekt til sjove, legende dage på legepladsen eller i haven, og de passer perfekt til skolen eller børnehaven!

Rubber Duck online på Footway

På Footway finder du Rubber Ducks sko online, så du selv kan komme ud og lege, hver dag! Tjek udvalget hos os på Footway, og du ved vel, at vi tilbyder gratis forsendelse og gratis returret? Godt, ikke sandt? Og som om det ikke var nok, har du også hele 180 dages åbent køb, så du kan afprøve dine nye sko i fred og ro. Bestil dine nye sko i dag!

Posts about Rubber Duck
Anonymous -
C
Connie Kisselhegn -
Show more posts
FÅ PÅ LAGER
Arctic
UDSALG
Side 1 af 1

28 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK