Ruby Brown, Sko

1 resultater

Ruby Brown - sko til hyggelige dage

Ruby Brown er et hollandsk mærke, som har specialiseret sig i sko, du kan anvende i hjemmet. Med sko fra Ruby Brown vil dine fødder føles både smarte og komfortable - også inden for hjemmets fire vægge.

Ruby Browns baggrund

Ruby Brown blev grundlagt i 2003 af Martine de Grauw, som altid havde drømt om at lave sko! I dag har mærket base i Amsterdam, men du finder skoene i både Europa, Kina og Japan. Ruby Brown-sko er først og fremmest flotte og komfortable hjemmesko, såsom tøfler, men de byder også på andre modeller, heriblandt komfortable kilehæle.

Smart og veltilpas på en og samme tid med Ruby Brown-sko

Ruby Brown sko gør det tydeligt, at det ikke er et paradoks at være smart og veltilpas, du kan sagtens holde stilen oppe, mens du bærer dit måske lidt mere afslappende outfit. Mærkets skønne designs med forskellige farver og dekorationer betyder, at det er nemt at finde et par lækre tøfler eller sko, som hurtigt vil blive yndlingsparret.

Køb dine Ruby Brown-sko og tøfler online

Bestil dine nye Ruby Brown-sko eller tøfler her hos Footway allerede i dag. Vi byder på 180 dages åbent køb, for så kan du stille og roligt lære skoene at kende derhjemme. Derudover får du fri fragt og returnering samt en lynhurtig levering.

Nyheder
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK