Rugged Gear, Sko

6 resultater

Rugged Gear-sko til alle lejligheder

Rugged Gear er et skomærke, der tilbyder sko til alle lejligheder og vejrforhold. Mærket henvender sig til hele familien med modeller for voksne såvel som børn og teenagere. Uanset hvor du er i livet er gode sko til dine fødder et must!

Rugged Gear fra Granhod-parret

Rugged Gear er et dansk mærke, som blev grundlagt af parret Stina og Anders Granhof. De designer og udvikler mærkets sko, helt fra den første idé til det endelige produkt, og der er en kvalitetsbevidst tilgang til både sko og design. Når du køber Rugged Gears sko, får du sko, der er på mode, brugervenlige og yderst holdbare.

Rugged Gear-sko til hele familien

Rugged Gear har sko til hele familien, hvor visse modeller fås i både børne- og voksenstørrelser. Det betyder, at du og dine børn med Rugged Gear-sko kan få de samme foretrukne sneakers! Pas på dine sko med de rigtige skoplejeprodukter.

Shop Rugged Gear-sko online

Køb bekvemt og enkelt Rugged Gear-sko online hos os på Footway. Ud over en bred vifte af sko tilbyder vi dig som kunde åbent køb i hele 180 dage, så du i fred og ro kan teste dine nye sko derhjemme. Nyd også hurtig levering, gratis forsendelse og retur, når du handler hos Footway.

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

6 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK