Ruthie davis sko online

|

Side 1 af 1

Stilsikker med Ruthie Davis-sko

Ruthie Davis er et mærke, som udfordrer det konventionelle og tilbyder moderne og elegante sko til dig, som savner lidt glamour i tilværelsen. Her er der skomodeller til både hverdag og fest - Ruthie Davis er et af skofashionistaens yndlingsmærker.

Ruthie Davis-sko - baggrund og historie

Ruthie Davis er designerens eget navn. Hun studerede design og iværksætteri, inden hun lancerede skomærket Ruthie Davis, hvor hun også arbejdede ved andre store mærker. Ruthie Davis-skoene bliver designet i New York og fremstillet i Italien, hvilket giver en kombination af et moderne design og et autentisk håndværk.

Du går aldrig galt i byen med Ruthie Davis-sko

Ruthie Davis' kollektioner indeholder modeller til enhver lejlighed og lidt til. Til festen er de høje hæle ofte en selvfølge, og Ruthie Davis' sneakers er et ideelt valg til hverdagsbrug. Takket være det unikke design med smukke farver og materialer er Ruthie Davis-skoene i virkeligheden lige så meget et accessory som et par sko.

Shop Ruthie Davis-sko online

Køb dit næste par Ruthie Davis-sko eller sneakers online. Teamet her hos Footway giver altid vores kunder hurtige leveringer efter et køb og hele 180 dages åbent køb. Du får også fri fragt og retur - det er kort sagt legende let og billigt at købe Ruthie Davis-sko hos Footway.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

8 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×