Salming Sko Online

13 resultater

Salming sko - atleters foretrukne valg

Dyrker du sport og er på udkig efter én af de allerbedste sko på markedet, så er Salming sko et yderst oplagt valg. Smart, farverig og i høj kvalitet.

Salming - manden bag mærket

Svenske Børje Salming er manden bag dette innovative sportsmærke, der blandt andet laver Salming sko. Firmaet bag blev grundlagt i 2001 og er i dag et af flere atleters foretrukne valg. Både indenfor især løb, floorball og håndbold. Børje Salming, som startede det hele, er tidligere professionel hockeyspiller og er optaget i Hall of Fame i NHL, en af de hårdste ligaer i verden. Han har rødder i den laplandske kultur, og dette har han taget med sig i idéen og udviklingen af Salming. Udover sportssko producerer Salming i dag også træningstøj og accessories til den sportsglade udøver, der bliver solgt mange lande rundt omkring i verden.

Salming sko design og stil

Der er mange forskellige modeller indenfor mærket, men alle kommer de i et moderigtigt design tilsat mange skønne farver. Spiller du for eksempel floorball, som er en sport i hockeyfamilien, er Salming hockey sko en rigtig god træningssko for dig. Du kan også prøve Salming rosa sko til løb. Match eventuelt dine nye sportssko med tøj fra samme mærke. Der bliver fuldt med tidens trends, og du får derfor ikke blot en sko, der ser smart og moderne ud, men også en sko som er yderest komfortabel. Få sportssko til hele familien, store som små, her hos Footway, der har et bredt udvalg af mærket Salming.

En sportsoplevelse i særklasse

Salming sko er anerkendt i hele verden for deres træningssko, som er mange atleters absolut foretrukne mærke, da der er mange tanker bag såsom teknologi og innovation. Mærket har øje for detaljerne og fokuserer på at bruge økologiske materialer i deres kollektioner. Materialer der skal give dig som forbruger en optimal oplevelse, komfort, støtte og balance. Skoene er alle meget lette, så det er endnu lettere at dyrke sport. Ydermaterialet er tekstil (syntetisk), mens sålen er af gummi. Med hensyn til at pleje dine sko, behøver du ikke at behandle inden brug. De er klar, så det er bare med at komme ud og prøve dem af.

Salming sko online hos Footway

Er du på jagt efter nye smarte sportsko? Footway et stort udvalg af dette populære mærke og giver dig mange gode fordele ved at bestille her hos os. Du får blandt andet hele 180 dages åbent køb, prisgaranti, forsendelse kvit og frit samt en hurtig levering på din ordre, så du snart kan komme ud og afprøve dine nye sko.

Posts about Salming
H
herlev prangsgaard -
Show more posts
Side 1 af 1

13 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK