Sko

28 resultater

Sanita Clogs-sko – træsko til arbejde såvel som fest

Virksomheden Sanita tror på, at træskoen er kommet for at blive, og man har sat sig for at skabe komfortable og flotte træsko til både mænd og kvinder. Vores fødder skal bære os gennem hele livet, og med en travl, moderne livsstil, hvor man altid er på farten, er det særligt vigtigt at passe på sine fødder. Sanita præsenterer professionelle træsko, som bogstaveligt talt danner grundlag for en sund arbejdsdag, men man tilbyder også mere elegante modeller til både hverdag og fest.

Vedligeholdelse af Sanita Clogs-sko

Som med alle andre sko kræver træskoene fra Sanita, at du plejer dem med jævne mellemrum, hvis du vil beholde dem i mange år. Hvordan skoene skal plejes, afhænger af materialet. Som udgangspunkt kan snavs fjernes fra skoene med en opvredet klud, hvorefter du med fordel kan bruge en passende skocreme for at forlænge skoens levetid. De fleste træskohæle er fremstillet af træ og kan gnubbes rene med en klud og lidt sæbevand. Det er vigtigt, at træet tørrer langsomt og ikke på en radiator eller i direkte sollys. Hvis træets farve falmer, kan det opfriskes med olie eller træfarve.

Sådan bærer du dine Sanita Clogs-sko med stil

Træskoene fra Sanita fås i praktiske arbejdsmodeller såvel som elegante, festlige stilet-modeller. De klassiske, ensfarvede udgaver passer perfekt til stående arbejde, hvad enten du har din daglige gang på et kontor eller i haven. Skab et friskt look ved eksempelvis at kombinere disse modeller med et par blå jeans og en skovmandsskjorte. De mere festlige stilet- eller sandal-træsko er fantastisk fine til en lang kjole eller en high-low-nederdel og en hvid bluse, hvormed du kan skabe det flotteste høstfest-look. Kun fantasien sætter grænser, og Sanita Clogs' sko er bevis på, at træskoen har et langt større potentiale, end de fleste måske går og tror!

Køb Sanita Clogs' sko online på Footway.dk

Med Footways brede udvalg og smarte filtreringssystem er dine nye Sanita Clogs-sko blot nogle få klik væk! Vi sørger for at sende dine sko af sted med det samme, så du hurtigst muligt kan forkæle dine fødder – og fragten er i øvrigt ganske gratis. Vi tilbyder desuden hele 180 dages fortrydelsesret, så du uden bekymringer kan bestille sko uden at være 100% sikker på størrelse og farve. Har du spørgsmål eller problemer i forbindelse med bestilling eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi hjælper dig derfor hellere end gerne.

Chila
UDSALG
Fay
UDSALG
Galao
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

28 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK